222

De abundența acestei lumi te-ai putea bucura și tu și oricine! Dacă trăiești în credințe cu o vibrație ridicată, abundența va veni către tine cu ușurință, dar uneori este posibil să simți ca și cum ceva te împiedică să atragi abundența.

Suntem prinși într-un ciclu de gândire prin care noi ne axăm mai mult pe lipsuri. Trebuie să depășim mentalitatea concentrată pe lipsuri dacă dorim să facem progrese către abundență.

Odată ce ne edităm și schimbăm convingerile care ne limitează și ne schimbăm gândurile îndreptându-le către abundență, în cele din urmă, în viața noastră vor începe să apară miracole.

O Mentalitate Axată Pe Lipsuri

Dacă deții un set de credințe care nu sunt în conformitate cu puterea ta cea mai înaltă(Sinele Superior), atunci va fi tare greu să creezi o realitate în care prosperitatea să te inconjoare permanent.

Căci foarte mulți gândesc la modul că niciodată nu sunt destui bani. Majoritatea au credința că nu vor fi niciodată bogați și că nu vor putea cumpăra lucrurile de care au nevoie. Cu această gândire axată pe lipsuri , veți atrage doar mai și mai multă penurie. Schimbările exterioare vor apare doar în urma modificărilor care trebuie să vină din interior.

Perpetuarea Credinței În Lipsuri

Ciclul unei existențe fără mari bucurii spirituale și materiale continuă deoarece gândurile noastre se transformă în sentimente și perpetuează succesiunea.

Deoarece suntem atât de încordati în jurul problemei banilor, facem alegeri proaste atunci când cheltuim. Facem de asemenea alegeri proaste atunci când nu decidem să investim în noi și de ce nu, în acțiuni inspirate. Apoi, există rezultate negative. Acest lucru ne consolidează convingerea că nu avem suficienți bani. Și noi continuăm acest ciclu la nesfârșit.

Ruperea Acestui Ciclu De Credințe Negative Axate Pe Lipsuri

Deci, acum știți că ceva vă împiedică să creați abundența în viața dumneavoastră. Când începi să crezi gânduri pozitive, atunci vei putea crea o realitate abundentă. Putem face acest lucru găsind apreciere pentru ceea ce avem deja. În loc să simțim că trebuie să cheltuim bani, avem sentimentul împlinirii care vine din interior. Nu trebuie să ne îndreptăm către achiziții fără sens. Aceasta este o schimbare și îndreptare către mentalitatea RECUNOȘTINȚEI.

Dezvoltarea Unei Mentalități De RECUNOȘTINȚĂ

Când începem să dezvoltăm o mentalitate bazată pe RECUNOȘTINȚĂ, abia atunci va începe un nou ciclu al existenței pentru noi. Emoțiile noastre negative sunt înlocuite cu cele pozitive care ne permit să ne îmbrățișăm viața așa cum este. Apoi, suntem în pace și, din această cauză, facem alegeri inteligente în jurul banilor. Vom începe să găsim mai ușor soluții și vom investi mai mult în dezvoltarea noastră personală.

Nu avem obligația de a cheltui banii și, făcând acest lucru, acumulăm acel început care ne va da tot mai multă ÎNCREDERE. Universul răspunde acordându-ne abundența pe care o dorim.

Pentru a deveni mai recunoscător, începeți cu o practică zilnică. Dimineața, scrieți cinci lucruri pentru care sunteți recunoscători în viața voastră.

Meditează asupra lucrurilor care te pun într-o stare de minte recunoscătoare.

Abundența va deveni prezentă în viața ta când vei depăși modul de gândire axat pe lipsuri. Devenind permanent recunoscători, atragem și mai multe lucruri pentru care avem de ce să fim recunoscători.

Citește și alt articol interesant AICI: Include Aceste 3 Fraze În Existența Ta

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here