ALIMENTAȚIE SĂNĂTOASĂ. Dr. Simona Tivadar explică miturile născute în nutriție și RĂSPUNDE la întrebările celor care urmăresc LIVE. Doamna dr. Tivadar este medic primar în diabet, boli de nutriție si metabolism. Un eveniment LIVE Pacientul 2.0

Facebook Comments

20 COMENTARII

  1. O urmaresc de ceva vreme pe doamna doctor, o iubesc. Am de învățat multe de la dansa si aplic in viata de zi cu zi . Mi-ar placea sa discute si despre cei care lucreaza in turele de noapte intr-un mediu intens. Sincer noi cei csre facem gărzi la urgență, avem ceva probleme cu alimentația. Oricum multumesc pentru micile învățături.

  2. Felicitari, o admir si o respect pe dna doctor si ii doresc sanatate! Multumim pt toate sfaturile pe care ni le da la fiecare aparitie a dansei!

  3. O iubesc atât de mult, încât as ascultat-o în fiecare zi! Să o țină Dumnezeu sănătoasă să poată avea grija și de noi!

  4. Este foarte greu de scapat de grasimea abdominala .E groaznica .Un om pare slab dar in realitate se confrunta cu aceasta problema .

  5. In sfarsit un moderator f.f.bun! Politicos, rabdator, cald, stie sa-si lase intervievatul sa vorbeasca, interventiile sunt putine si de bun simt! Felicitati dl.moderator! Despre d.na dr. Tivadar o indragesc in mod deosebit! Imi place f.f.mult! Felicitari tuturor si succes in continuare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here