Căci indiferent de provocările sau disconfortul prin care ai trecut sau o să treci, tu trebuie să te descurci!

Cel Mai Puternic Video Motivațional – ÎN CURÂND VA FI DOAR CU ABONAMENT! VIZIONEAZĂ ACUM GRATUIT: 👇👇👇

Zi de zi tu poate ai crezut că nu vei putea rezolva nimic bun în viața ta. Îți amintești de zilele în care ai crezut că este absolut insuportabil și ai crezut că nu o să supraviețuiești situațiilor grele întâlnite în viața ta?

Dar până la urmă ai supraviețuit tuturor acelor zile extrem de grele. Ai supraviețuit fiecărei persoane care a proiectat asupra ta ură. Ai supraviețuit tuturor eșecurilor, ai supraviețuit tuturor dezamăgirilor, ai supraviețuit tuturor trădărilor, minciunilor și tuturor problemelor în care te-ai situat vreodată.

Căci indiferent de provocările sau disconfortul prin care ai trecut sau o să treci, tu trebuie să te descurci!

Ce vrei să-ți spun? Că toată viața ta va fi un picnic? Nu, nu este un picnic. Viața este și va fi mereu o provocare.

Visul pe care îl ai, va fi ușor să îl realizezi? Nu. Se va întâmpla să obții succesul peste noapte? Nu. Va fi o luptă permanentă pentru a realiza visul avut? Da. Vor fi momente în care vei avea senzația că nu vei fi în stare să obții atingerea visului tău și să încerci să pui capăt? Da, face parte din acest proces. Vor fi momente în care nu vei știi ce să faci? Da, face parte din această călătorie. Vei întâmpina opoziție? Da, cu siguranță. De multe ori lucrurile or să pară că nu merg în direcția dorită și corectă.

Și de multe, multe ori o să te gândești să renunți. Dar tocmai prin asta trebuie să treci pentru a ajunge unde dorești să ajungi!

Și te asigur că ești suficient de puternic pentru a-ți realiza visul. Ești suficient de puternic și visul tău merită orice sacrificiu!

Și îți spun că pentru realizarea visului tău există o cale. Acolo unde există o voință, există o cale prin care să începi să creezi soluții de ieșire din orice fel de greutăți. Iar când ai acest tip de conștiință, când ai acest tip de spirit, nimic nu te poate opri. Nimic. ȘI VISUL ESTE AL TĂU…ȘI NUMAI AL TĂU!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here