@leoburtisanoficial

Am pus cap la cap o lista cu zece lucruri care au reusit sa ne scoata din minti in seria NFS!

ZONA se difuzeaza in fiecare Sambata la 10.30am pe TVR1/TVRHD

30 COMENTARII

  • Ce pot spune,sunt de acord cu topul lui Andrei. Si da,n-am asteptari mari din partea urmatorului NFS din serie,dar poate nu v-a fi o latura. Ma rog,ramane sa ne facem o idee la E3 2015 (16-18 iunie pentru cine se intreaba).

 1. Nu im place ca la cursele din orase nu se simte atmosfera de aglomeratie,viata orasului (cum se simtea la NFS Underground 2 sau SRS, acolo vedeai reclame, lumini… atmosfera), e ca o randare fara anturaj, fara postprocesare. Alta problema sunt masinile, care sunt mereu aceleasi, ajungi prea usor si prea repede la exotic cars, nu simti ca primele masini sunt importante, nu ai timp sa te atasezi de ele.

  • adv eu si akm ma joc mw2005 si jocul are chestia asta de care zici tu. eu sunt la blacklist 06 si tot ma joc cu prima masina pe care o am tunata la maxim. cred ca o sa termin jocul cu masina asta.(chevrolet cobalt)

 2. Parerea mea e ca cel mai reusit NFS a fost Most Wanted 2005. Jocul ala a avut cea mai buna poveste si masini de clasa, puteai sa iti customizezi masina aproape cum doreai. Cu bune si rele cel mai bun pentru mine. Sper ca noul NFS sa nu fie o dezamagire. Daca tot nu reusesc ceva bun, atunci sa dea un upgrade la NFS Most Wanted 2005, cu o grafica de 2012-2014, cateva masinute in plus si asa ma voi simti ca un zeu. 🙂

 3. Mie mi-a placut Most Wanted din 2005, dar MW-ul nou este tare enervant. Cutscene-urile care iti arata ca ai facut accident sunt o porcarie.

 4. Acele cinematics cu dezasamblarea masinii m-au facut sa turbez in Most Wanted 2012, in titlurile mai vechi, te loveai, si in 2 secunde te puteai reintoarce la cursa..in MW 2012 poti fi primul in cursa cam jumatate din harta, apoi te lovesti si un cinematic de 10 secunde iti arata in detaliu cum se face praf masina, si apoi mai intoarce-te la cursa..

 5. Chiar daca video-ul e din 2015.. totusi.. =))
  1:27 In NFMW 2005 politia poate urmari si pe ceilalti participanti la cursa. 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here