Semnificația Vieții Tale - Stăpânește-ți Mintea Foto

Viața ta…și toate câte apar în ea…DOAR SE ÎNTÂMPLĂ PENTRU TINE?! Sau tu faci și alegi ce să gandești, construind Viața care ți-o dorești?!

Semnificația Vieții Tale – Stăpânește-ți Mintea – Video Motivational. Speaker: Leo Burtisan; Copyright: www.LeoBurtisan.com; Music Info: Music Info: Epic Motivational Trailer by AShamaluevMusic.
Music Link: https://www.ashamaluevmusic.com

Semnificația Vieții Tale – Stăpânește-ți Mintea – Video Motivațional URMĂREȘTE GRATUIT pe Youtube:

Transcrierea Video-ului Motivațional – Semnificația Vieții Tale – Stăpânește-ți Mintea

Se pare că în aceste zile, tot mai puțini oameni își asumă la modul serios RESPONSABILITATEA pentru viața lor. Se pare că tot mai puțini oameni își stăpânesc și controlează emoțiile. Ei nu își conduc și construiesc viața. Ei se lasă conduși de viață și de circumstanțe.

Pentru problemele din viața lor, ei învinuiesc pe toți, dar niciodată nu își asumă responsabilitatea pentru situațiile create de ei.

Și mai important, ei nu își asumă niciodată responsabilitatea pentru felul în care ei se simt.

Viața ta…și toate câte apar în ea…DOAR SE ÎNTÂMPLĂ PENTRU TINE?! Sau tu faci și alegi ce să gandești, construind Viața care ți-o dorești?!

RĂSPUNSUL, pe care îl vei da la aceste întrebări, îți va MODELA Viața.

Tu crezi că ceea ce se întâmplă zilnic cu viața ta, se întâmplă cu un motiv din care poți beneficia într-un fel sau altul?!

Sau tu crezi  că viața este grea și că toți ne aflăm la mâna unui aspect numit „noroc” sau „soartă”?!

De ce nu ai privi la modul, că fiecare experiență dureroasă din viața ta a fost „trimisă” efectiv ca să te AJUTE, să te facă mai PUTERNIC, să te facă mai ÎNȚELEPT, să te facă mai BUN?!

poți ALEGE cum să gandești și cum să simți la ceea ce se întâmplăDacă PROVOCĂRILE din viața ta au fost trimise că tu să devii mai PUTERNIC?!

Dacă persoana cu atitudine și personalitate dificilă a fost trimisă să te ÎNVEȚE ceva?! Adică să ÎNVEȚI compasiunea, răbdarea deoarece nu folosești aceste trăsături în felul cum TRATEZI oamenii!

Dacă pierderea pe care ai suferit-o a fost trimisă că tu să APRECIEZI mai mult Viața?!

Felul cum reacționezi, înveți și cum simți despre toate acestea…REPREZINTĂ Viața ta!

Adevărul este că fiecare ființă umană poate decide cum să-și trăiască viața, deoarece fiecare poate alege ce SEMNIFICAȚIE poate să acorde fiecărui moment din viața sa.

Tu nu poți alege ce se ÎNTÂMPLĂ…însă poți ALEGE cum să gandești și cum să simți la ceea ce se întâmplă…

Tu nu poți decide ce circumstanțe apar în viața ta zilnic, însă poți să ALEGI cum să reacționezi față de aceste circumstanțe.

Realitatea din viața ta este construită de percepția ta asupra acesteia. Cum percepi lumea și viața este EXTREM de IMPORTANT!

Referitor la un eveniment sau un lucru, opinia ta despre acestea va fi complet diferită în comparație cu multe alte persoane.

Tu și o altă persoană, participați la același eveniment, observați aceleași lucruri, discutați cu aceleași persoane, însă amândoi plecați de la acel eveniment cu opinii diferite. DE CE?!

Cum se poate întâmpla așa ceva?! Nu a fost oare același eveniment?

Da, a fost același eveniment însă aici este vorba de INTERPRETARE. Căci semnificația acordată de tine evenimentului a fost diferită de a celuilalt.

Această SEMNIFICAȚIE este construită pe baza condiționărilor din viața ta, pe baza opiniilor altora(posibil), pe baza celor învățate de tine și apoi toate acestea au fost folosite la formarea propriei tale opinii, referitor la acel eveniment.

Există un citat memorabil:

„Unii oameni dansează în ploaie, pe când alții doar se udă”

Unii oameni dansează în ploaie, pe când alții doar se udăAcest lucru este valabil și pentru tot ceea ce se întâmplă în viața ta.

Pentru mulți oameni viața este o corvoadă. Alții aleg să trăiască din plin și să se bucure de fiecare aspect din viața lor.

Dar nu te îngrijora și preocupa de ce fac alții și cum aleg să-și trăiască viața!

ÎNTREBAREA este: Tu CE ALEGI?!

Tu apreciezi toate lucrurile bune din viața ta?!

Tu te uiți să faci bine zilnic?!

Tu simți compasiune pentru cineva când această persoană acționează într-un mod care nu corespunde standardelor și modului tău de gândire?!

Tu CREZI că fiecare eveniment trimis în viața ta, a fost că tu să devii mai puternic și astfel să-ți îmbunătățești viața?!

Fiecare ÎNȚELES pe care tu îl acorzi fiecărui detaliu din Viața ta, îți va crea realitatea ta!

ALEGE să acorzi înțelesuri puternice și Viața ta va fi mai bună!

Cu cât mai puternice sunt semnificațiile cu atât Viața ta va fi mai împlinită!

Nu condiționările din viața ta controlează existența ta și destinul tău!

NU!!!

Deciziile tale fac diferența…

Citește și alte articole interesante AICI:

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here