Atunci când ești în natură, îți dai seama că nimic nu este ceea ce pare a fi și reține…că nu suntem numai ființe cu o o formă fizică…totodată suntem ființe spirituale cu o experiență umană…aici pe acest Pământ…în această călătorie numită Viață.

În acest videoclip vom discuta despre anumite semne care pot indica că ghizii tăi spirituali încearcă să te contacteze.

Deci ce este un ghid spiritual. Un ghid spiritual este o formă de energie iar ghizii spirituali pot să ia multe forme. Ghizii spirituali vor încerca uneori să comunice cu tine iar dacă înveți cum să le citești mesajele pe care ți le transmit, acest lucru te poate ajuta, căci poți primi ghidare și o soluție la o situație sau poți fi îndrumat către locul sau persoana potrivită.

Eu am avut permanent acest sentiment de când am fost tânăr că sunt întotdeauna protejat, pentru că am crezut că universul mă protejează iar călăuzele mele spirituale lucrează întotdeauna în favoarea mea.

Primul semn prin care ghizii tăi spirituali încearcă să te contacteze este legat de strămoșii tăi.

Reține acest aspect important al lumii spirituale: după moartea fizică, spiritul tău călătorește către o altă frecvență și anume către tărâmul spiritual.

Anticii au cunoscut acest secret al Vieții când ei credeau cu tărie că după moartea fizică, spiritul celui decedat se mută în celălalt tărâm, tărâmul spiritual.

Tocmai din acest tărâm spiritual, strămoșii tăi îți pot trimite îndrumări și aceste îndrumări ne apar în vise…așa că strămoșii tăi, de multe ori pot fi ghizii tăi spirituali.

Un alt semn important prin care ghizii tăi spirituali încearcă să te contacteze îl reprezintă sincronicitățile care par extrem de ciudate.

Un exemplu de sincronicitate: te urci într-o mașină și auzi o melodie la radio și mesajul pe care îl cauți de ceva vreme se află cuprins într-un vers din acea melodie.

Este ca și cum ghidul tău spiritual ar fi intrat pe acel post de radio și ar fi cântat melodia pe care trebuia să o auzi.

O altă sincronicitate neobișnuită prin care spiritul nostru, ghidul nostru spiritual ne îndrumă este atunci când întâlnești pe cineva foarte special în viața ta. E ca și cum ai spune: „nu-mi vine să cred că am întâlnit această persoană în acest moment, în această zi.”.

Cei din lumea antică știau că nu există accidente sau coincidențe căci totul se întâmplă în ordine divină, așa că fii atent la oamenii care intră în viața ta…căci prin intermediul lor poți primi mesaje din tărâmul spiritual.

Un alt semn prin care ghizii tăi spirituali încearcă să te contacteze în fiecare zi, este dat de acest exemplu: dacă te plimbi și găsești chestii precum o sumă de bani căzuți pe jos, acesta poate fi un semn că ghidul tău spiritual îți oferă puțină dragoste.

Sau dacă găsești lucruri care cândva s-au pierdut și știi că nu ai șanse să le mai găsești, dar brusc într-o zi tu găsești acel lucru pierdut, acesta poate fi un semn că ghidul tău spiritual a aranjat cumva lucrurile pentru că tu le căutai de multă vreme și te-a ghidat cumva către descoperirea lui.

Un alt important semn prin care poate ghidul tău spiritual încearcă să te contacteze poate fi dat de acest exemplu: când te afli într-o cameră și lampa sau veioza se stinge brusc după ce becul a pâlpâit de câteva ori.

Brusc se face întuneric în camera ta…dar eu îți spun să nu te panichezi, căci este posibil ca ghizii tăi spirituali din celălalt tărâm, care se uită la tine îți oferă acel semn.

Deci reține: dacă ești în casa ta și uneori luminile pâlpâie, dar știi că în mod normal becul este stabil

căci doar l-ai schimbat de curând atunci este bine să recunoști că acesta poate fi un mesaj prin care ghizii tăi spirituali îți reamintesc că sunt întotdeauna în jurul tău.

Un alt semn prin care ghizii tăi spirituali încearcă să te contacteze îl reprezintă reapariția șirurilor de numerelor ca de exemplu 11 11. Acesta este un semn clasic prin care spiritele încearcă să vă contacteze oricând vedeți aceste numere repetate.

Mi se întâmplă deseori să observ șirul de numere trei trei trei…iar în acel moment eu știu că ghizii mei spirituali îmi trimit un mesaj…ceva de genul: Leo te afli pe drumul cel bun! continuă și perseverează cu ce ai început!

Oricând vei observa că se repetă numere de exemplu ca 11 11, prin acest lucru vi se arată eroarea în acest Matrix pentru că acest matrix este doar o iluzie.

O mulțime de oameni sunt conduși de frică cu această pandemie globală dar spiritul tău, ghizii tăi spirituali îți reamintesc să lași dragostea să te ghideze să nu te temi deci numerele care se repetă precum 11 11 vă arată că există o lume de dincolo de această iluzie pe care eu o numesc Matrix, o lume mult mai bună unde libertatea domnește, acolo unde dragostea domnește, acolo unde nu trebuie să porți o mască pe față față 24 de ore, 7 zile/săptămână.

Un alt semn prin care ghizii tăi spirituali încearcă să te contacteze este dat uneori de anumite sunete ciudate pe care le auzi dar nu le poți explica.

De multe ori este posibil ca ghizii tăi spirituali să folosească muzica pentru a vă transmite mesaje, deoarece muzica este un limbaj universal.

Nikola Tesla a spus că dacă vrei să înțelegi secretele universului trebuie să începi să privești Universul în termeni de frecvență energetică și vibrații.

Muzica este compusă din sunete, iar sunetele sunt vibrații ale universului.

Uneori poți auzi un sunet ciudat, alteori asculti o melodie și asta te face să te simți într-un anumit fel, dar cu siguranță știi că acea melodie era necesar s-o asculți în acel moment.

Prin acest aspect, ghizii spirituali vă pot transmite o trăire, un mesaj prin acea melodie.

Un alt semn extrem de important prin care spiritul tău, ghidul tău spiritual încearcă să te contacteze este reprezentat de visele care par foarte ciudate.

Anticii știau că lumea din vis este de fapt un tărâm real, dar cu o altă frecvență.

Deci fii foarte atent la visele tale…căci poți primi mesaje foarte importante de la ghizi tăi spirituali.

Vreau să aduc în atenția ta acum, un alt semn prin care ghizii tăi spirituali încearcă să te contacteze poate fi și prin intermediul unor animale. Acest aspect poate suna precum o superstiție, dar repet, totul este energie și viața este precum un joc al frecvențelor.

O pisică, un câine, o pasăre pot reprezenta un semn din partea ghizilor spirituali. Un fluture care zboară, tu aflându-te în grădină, se poate așeza liniștit pe mâna ta…și acesta poate reprezenta un semn important din tărțmul spiritual.

Pentru că un fluture care se așează brusc pe mână reprezintă un sem bun augur și trebuie să știi că ghizii tăi spirituali te caută și îți spun că ești protejat.

Un fluture care se așează pe mână este ca și un semnal că ceva bun este pe cale să se întâmple.

Un următor semn pe care vreau să-l menționez acum și prin care posibil ghizii tăi spirituali încearcă să te contacteze este acesta: oricând ai un accident, sau ai trecut printr-o operație dificilă dar ești norocos/ă că încă mai trăiești, aceasta se poate datora ghidului tău spiritual iar mesajul poate fi acesta: acela nu a fost un accident, sau operația dificilă prin care ai trecut nu a fost întâmplătoare ci acestea sunt lecții(din păcate lecții dure) prin care ai avut șansa să înveți despre acest joc al frecvențelor numit Viață.

Un ultim semn pe care vreau să-l prezint care poate indica că ghizii tăi spirituali încearcă să comunice cu tine din tărâmul spiritual poate fi acesta:se întâmplă uneori, când te trezești dimineața și privești afarăși senzația pe care o trăiești este de parcă totul arată diferit, pentru că ești mai atent la detalii.

Uneori privești cerul și un nor poate lua forma unui anumit semn…acest lucru putând fi un mesaj din tărâmul spiritual…căci repet totul este energie și Viața aceasta este un joc al frecvențelor.

Trebuie să înțelegi la un nivel profund că nu suntem doar ființe cu aspect fizic, ci suntem ființe multidimensionale având o experiență umană.

Amintește-ți că ești protejat și alege dragostea în locul fricii!

Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Mulțumesc pentru vizionare și rămâi binecuvântat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here