Participa la acest seminar daca esti antreprenor si manager.
Vei afla strategii de crestere accelerata pentru IMM-urile din Romania, insotite de studii de caz si metode prin care sa le implementezi in afacerea ta.

Vezi calendarul de evenimente aici:

Facebook Comments

7 COMENTARII

    • Intra pe site-ul lor si poti gasi multiple seminare gratuite de unde poti invata multe elemente cheie, si chiar sa urmaresti interviurile lui Lorand doar sa fi atent in timpul interviului. De preferabil ar fi sa le notezi si sa le inveti daca vrei sa le aplici in viitor pentru ca sunt foarte multe lucruri pe care trebuie sa le sti dar odata ce le-ai stabilit si esti sigur pe tine este ok

  1. imi place foarte mult despre subiectul care il dezbati in videoclipurile tale.Te apreciez mult si chiar dacă am 13 ani eu te urmăresc. LIKE

  2. Un lucru este sigur, si la tine in video vad lumina excesiva pe unele zone, chestia cu care ma confrunt si care pana sa vad acest video ma facea sa renunt la filmari pentru proiectele mele online. Practic ceea ce contine un video este mai important decat calitatea lui, nu zic ca ceea ce vad aici este de proasta calitate dar are niste aspecte fine care insa nu influenteaza rezultatul = infomratia pretioasa. Este filmat cu iPhone?

  3. Ce ai facut tu in ultima perioada la video-uri reflecta cat de inculta ( proasta ) e majoritatea lumii. Vorbesti in limba romana si ai pus si subtitrare in limba romana, nu e singurul video de acest gen. Chiar daca vorbesti bine si ai dictie, trebuie si o subtitrare pentru prosti. Ca un sfat, mai fa si animatii gen desene animate si vezi daca prind si alea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here