ABONEAZĂ-TE LA CANALUL YOTUBE „LEO BURTISAN” AICI<===

Pagina de Facebook a televiziunii 6TV:
——————————————————————————–
Dacă vă plac emisiunile noastre, vă rugăm să dați și voi share pe Facebook. Așa ne puteți ajuta să avem mereu invitați cu renume și să abordăm cât mai multe subiecte.
——————————————————————————–
De asemenea, menționăm că este complet gratuit să vă abonați la canalul nostru. În felul acesta puteți afla mai repede când se postează emisiunile voastre preferate.
——————————————————————————–
Vă amintim că emisiunile pot fi urmărite și după ce se termină live-ul / premiera. Le găsiți pe toate pe canalul nostru.

Facebook Comments

24 COMENTARII

  1. Buna seara, va rog frumos sa il intrebati pe D-nul doctor daca bratara din cupru e mai benefica cu magneti decat cea simpla? Multumesc anticipat!

  2. Buna seara si ce bine ca este emisiune din nou! Va rog frumos, il intrebati pe domnul Cranta despre bolile autoimune, alergiile care apar si dispar si prin ce practica ne recomanda sa ajungem la acceptare!? multumesc!

  3. Extraordinar invitat,domnul Cranta! Felicitări,doamna Olga Croitoru pentru emisiunile pline de informații pe care ni le dăruiți! Sanatate multa sa aveți,si spor și ajutor în tot ceea ce faceti!

  4. Mulțumirile prin cuvinte nu relevă ce bucurie simt că vă ascult impărtășindu-ne din cunoașterea dv.Recunoștinta infinită!🤗🤗🤗

  5. Învăț cate ceva nou după fiecare emisiune.Mereu ne dați de gândit și acționat pentru noi înșine.Va multumesc!Incepe postul , Doamne Ajuta tuturor celor care vor posti sa ne fie de folos!

  6. Multumesc mult amândurora ca ati realizat aceasta emisie.Ce de lucruri pe care nu le-am știut, normale și bune pentru corp.🙏🙏🙏

  7. Exceptional ca de fiecare data. Toate informatiile captivate si de actualitate. Nu ma satur sa va ascult. Are sens tot ceea ce spuneti. Felicitari! 😘😘😘

  8. Dnul Adrian este o adevărată enciclopedie!Abia aștept emisiunea legata de cosmetică pentru a afla lucruri inedite !Vă mulțumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here