Ne aflăm într-un moment cosmic fără precedent, iar inima și sufletul meu sunt pline de bucurie și venerație. Noul Pământ este acum pe deplin ancorat și pulsează cu o energie atât de frumoasă de culoare auriu-alb, încât totul explorează acum noi moduri de viață.

Ne aflăm în mijlocul unor mari schimbări supercuantice și Vechiul Pământ este în proces de dezintegrare completă și o schimbare a polilor este inevitabila. Nu pot spune în ce fel sau formă, dar acum vom experimenta din ce în ce mai multe schimbări climatice globale, erupții vulcanice, cutremure, tsunami etc.

Toate acestea nu sunt decât un punct de cotitură, când Noul Pământ se va ocupa de toate aspectele vieții și modurile de viață. Nu găsesc cuvintele pentru a-l exprima, dar această frumoasă energie aurie albă este acum revărsată asupra umanității.

Va aduce o trezire mai mare pe toate planurile, și de aceea totul se cutremură acum, strălucește o lumină orbitoare mai presus de toate în noi și în jurul nostru, și tot ceea ce era ascuns iese la lumină, chiar și cel mai adânc și mai întunecat lucru.

Cu toate acestea, în ciuda tuturor, există o bucurie precum renașterea, procesul de ascensiune și tot ceea ce se întâmplă acum se accelerează fără precedent. Odată cu activarea completă a inimii superioare în următoarele câteva zile, mintea superioară va fi, de asemenea, activată, așa că acum putem accesa ceea ce înainte nu puteam accesa sau experimenta și corpurile noastre fizice au fost reglate pentru a face față acestor informații de înaltă frecvență.

Vechiul Pământ dispare, se prăbușește, se dezintegrează, iar vastitatea Noului Pământ preia controlul. Văd asta și sunt șocata și uimita. Se întâmplă miracole! Va fi ca și cum Vechiul Pământ ne-ar arunca acum ultima sa mână, precum și vechile structuri, forme, vechi moduri de a trăi și de a fi.

Cu toate acestea, Vechiul Pământ și-a îndeplinit contractul sufletesc și îl cunoaște. E timpul să faci loc noului! Acum este înțelept să mergi mai adânc în tine și să rămâi în uniune cu sufletul tău și cu Divinul din tine. Ține-ți inima deschisă, indiferent de ce s-ar întâmpla, și permite-i să se deschidă și mai mult.

Curățați-vă în mod constant câmpurile energetice și deveniți conștienți de orice vă atrage atenția și apoi imediat vă readuce la echilibru și armonie. În acest moment important în care noi, ca Lucrători în Lumină, ne concentrăm cu adevărat pe a ne permite să fim transformați și să trecem prin procese de purificare din ce în ce mai profunde.

Dacă nu reușiți să vă faceți munca interioară și să vă lăsați transformat, nu puteți ajuta pe nimeni altcineva. Fiecare suflet are cu adevărat un proces de transformare unic, deoarece înregistrările sufletului nostru și chemarea și scopul nostru nu sunt aceleași.

Învățăturile maestrului sufletesc și tot la ceea ce sufletul trebuie să acorde atenție sunt unice.În principal, nicio ființă umană de pe planetă nu are în prezent o idee exactă despre ce se va întâmpla, când și cum. Intrăm din plin în necunoscut și neexplorat și de aceea prezența Consiliului și a flotelor intergalactice se extinde și devine vizibilă.

Ei au fost mereu acolo, pur și simplu nu i-am putut vedea pentru că am fost orbiți de informații false. De asemenea, Maeștrii Universali vin să ajute sufletele, sufletele foarte evoluate care sunt atât de avansate că mintea noastră nu poate înțelege acest lucru.

Intrăm în cea mai mare descoperire și schimbare cosmică experimentată vreodată pe Pământ și nu numai, pe măsură ce Galaxia Calea Lactee se transformă. Trebuie să fim flexibili, să ne abandonam, să curgem ca apa și să permitem eliberararea tuturor fricilor de supraviețuire și tot ceea ce ne „îngheață”.

Vechiul nu va mai funcționa! Nu poate funcționa pentru că lucrăm într-un interval de frecvență dimensional diferit chiar acum, pentru că multidimensionalul este aici când s-a deschis starea a noua dimensională, frumoasă.

Accelerarea ascensiunii este de așa natură încât corpurile noastre fizice vor avea adesea mari dificultăți să se țină la curent cu cea mai înaltă frecvență și, prin urmare, va fi nevoie de atenția noastră, dar totul este într-o stare extraordinară de transfer.