Pe 23 martie 2023, Pluto părăsește zodia Capricorn și intră în semnul Vărsător. Pluto își schimbă semnele, în medie, o dată la 20 de ani, așa că asistăm la o schimbare ENORMĂ.

Intrarea lui Pluto într-un semn nou coincide cu evenimente economice, sociale și politice importante. Viețile noastre și societatea în ansamblu se vor schimba în moduri fără precedent.

Pluto în Vărsător va aduce inițial haos și incertitudine. Așa funcționează Pluto. În primul rând, mizeria este expusă. Toată lumea intră în panică. Apoi, în haosul apărut, se ivesc soluții noi, creative.

Pluto în zodia Vărsător va reforma inteligența artificială și tehnologia. Asta înseamnă că orice nu este construit pe baze solide se va prăbuși. Partea intunecată a tehnologiei va fi expusă.

Și partea creatoare, de valoare, a tehnologiei va prevala. Scopul lui Pluto este de a păstra viața și, în acest proces, Pluto va elimina orice este putred și nu poate susține creșterea.

Pluto va alimenta și împuternici acele inițiative care mențin sistemul în viață și susțin o creștere durabilă. Pluto este planeta puterii si acum, in Varsator, noi, oamenii, vom avea puterea.

Constituția Statelor Unite ale Americii, considerată încă punctul culminant al „drepturilor tuturor”, a fost scrisă atunci când Pluto a fost ultima dată în Vărsător, acum 236 de ani. Via Gabriela Delia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here