Cel Mai Bun Video Motivațional – VIZIONEAZĂ GRATUIT:

„Dacă vrei să știi cum să-ți schimbi viața, îți voi da-o în 3 cuvinte, pe cât de plictisitoare acestea par: Crește-ți standardele. Toată lumea în viață primește „trebuie să…”. Ei nu primesc (intenția n.t.) „ar trebui!”.

Majoritatea oamenilor au o listă cu ar trebui să nu? Nu aveți o listă cu lucrurile pe care ar trebui să le faceți și să trebuiască să continuați mai departe? „Ar trebui să slăbesc puțin…ar trebui să fac mai mult antrenament…ar trebui să sosesc mai devreme la birou!”.

Oamenilor le place să aibă listele cu acele „trebuie” pe care să le îndeplinească, dar este cam ca și rezoluțiile la început de an nou.

Dar tu știi că nu se va întâmpla. Însă, atunci când decizi că ceva este o necesitate pentru tine, atunci când oprești orice posibilitate, tu doar spui: „Eu o să găsesc o cale!” sau „Eu o să creez un drumul!”.

Ființele umane, atunci când rezolvă lucrurile, când crează o rezoluție reală în interiorul lor, ceea ce înseamnă că ridică standardul și îl fac un necesar. Ei găsesc o modalitate de a face lucrurile să funcționeze.

Căci undeva când noi facem acest „click”, când facem ceva ca și „obligatoriu”, noi ne atașăm de acest aspect. Devine o parte a identității noastre. Oricare ar fi identitatea lor de care ei se atașează, ei o „trăiesc”!

Noi „trăim” ceea ce noi credem că suntem.

Corpul tău fizic astăzi este o reflectare absolută a unui singur lucru: nu datorită obiectivelor tale, nu datorită dorințelor tale, ci datorită standardelor tale.

Dacă standardul tău este de a fi sportiv, atunci există o anumită cantitate de forță, un tonus muscular, o energie care este disponibilă în corpul dvs. în mod regulat, deoarece aceasta este cine sunteți.

Și astfel faci tot ce este necesar pentru a menține identitatea respectivă.

Cea mai puternică forță a personalității umane este această necesitate de a rămâne consecvent cu modul în care ne definim pe noi înșine.

Odată ce te-ai stabilit pe acea identitate, creierul tău găsește o modalitate de a te menține acolo.

Dacă vă identificați cu un mod nou, și mențineți acest lucru zilnic, iar acesta devine standardul de viață care vă place, veți găsi modalitatea de a face acest standard real.

Totul se rezumă la „Jocul interior”…prietenii mei. Schimbarea vieții tale constă în schimbarea „Jocului interior”! Lumea exterioară nu o poți controla, dar ai control absolut asupra acesteia dacă înveți dinamica a ceea ce te modelează.

În loc de obiectivele tale de a pierde 10 kilograme, ceea ce nu este convingător, ce se întâmplă dacă viziunea ta ar fi „să revin la greutatea mea de luptă?”.

Știți, anul acesta, luna aceasta, în următoarele 90 de zile, îmi voi transforma corpul, voi căuta o nouă provocare, voi găsi niște tehnici sau strategii, există un milion dintre ele, care pot mă schimba pozitiv sau vreau să mă simt mai tânăr, mai puternic, mai vibrant ca niciodată.

Iată motivele mele, pentru că vreau ca energia să îmi facă viața cu adevărat să funcționeze. Pentru că e greu acolo și vreau să fiu mai puternic decât am fost până acum.

Nu lăsa ca anul acesta să fie precum ultimul. Și dacă anul trecut a fost grozav, tot nu lăsați să fie așa și continuați să ridicați standardul.

Dacă viața ta este perfectă și extraordinară, știi bine că nu vei fi fericit decât dacă vei continua să o faci și mai bună.

Nu ceea ce obținem ne face fericiți, ci ceea ce noi devenim. Singurele lucruri care te vor face fericit prietenul meu, în acest an sau în oricare altul, este să continui să urci.

Este să ridicați standardul, să descoperiți de ce sunteți capabil și să simțiți această putere incredibilă care vă împinge prin orice vă trage înapoi și să ajungeți mai mult în cealaltă parte a adevăratului sine.

Cam asta este totul despre acest joc.”

222

Citește și alte articole interesante AICI:

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here