Poți atinge locul unde visurile tale iau avânt.

Pentru a manifesta visurile tale este nevoie permanentă de angajament, disciplină și completă concentrare pe gânduri pozitive.

Vestea extraordinară este că, viziunea ta asupra vieții se poate concretiza extrem de rapid dacă înlocuiești câteva expresii negative cu aceste 3 fraze puternice.

Utilizând aceste 3 fraze mai mult decât magice, centrate pe abundența Vieții, pe creativitatea ta și pe alegerea trăirilor care îți vor da curaj, te asigur că Viața ta va intra pe un făgaș nemaipomenit de benefic pentru tine.

1. Înlocuiește „Eu nu știu” cu „Eu sunt determinat să învăț”

Prin transmitarea către cei din jurul tău a faptului că tu ești dispus să lucrezi asupra ta în direcția de a-ți transforma abilitățile în talent, acest lucru va atrage respectul celor care fac același lucru. Această pozitivă determinare a ta va aduce, cu siguranță și constant, tot mai mult rezultate benefice în viața ta.

Această dezvoltare personală trebuie sprijinită prin plasarea într-un mediu cu alți „căutători” aflați pe același drum spre și o mai mare cunoaștere. Acest mediu te va ajuta să te dezvolți mai repede și să înaintezi către obiectivele tale.

2. Înlocuiește „Eu sunt în datorii și falit” în „Eu creez și fructific ocaziile din Viața mea”

Folosind acest limbaj, „Centrul Executiv” din creierul tău va primi un flux constant de mesaje pozitive privind abilitățile tale financiare.

Această expresie puternică va permite treptat, ca tu să preiei controlul asupra resurselor tale, prin schimbarea PERCEPȚIEI.

Astfel tu vei deveni mai încrezător și mai puțin reactiv în legătură cu situația ta financiară. Această schimbare de percepție finaciară adăugată lângă angajamentul tău permanent de a-ți transforma abilitățile în talent, va stimula interesul altor oameni, care dețin resurse și sunt dispuși să plătească pentru creativitatea ta.

3. Înlocuiește „Eu sunt speriat și fricos” în „Eu am credință și sunt curajos”

Când pornești pe drumul către a crea o viață așa cum ți-o doreșți, o să întâlnești cu siguranță o mulțime de aspecte necunoscute pe acest traseu. Această „călătorie” va crea în anumite momente, tensiuni care vor trebui depășite.

Printr-o alimentație corectă, un somn profund pe timpul nopții, adoptarea unui stil de viață sănătos și amintirea permanentă că te afli pe „drumul” către atingerea visurilor tale, toate acestea îți vor fi sprijin puternic în continuarea către aspirațiile tale.

Foarte mulți oameni de succes utilizează meditația, pentru liniștirea minții. Beneficiile sunt imense.

Zilnic să nu uiți, că fără credință, nu vei putea înainta către viața care ți-o dorești și fortifică-ți voința cu această miraculoasă frază:”Eu am credință și sunt curajos”.

Eu am credinta si sunt curajos

Facebook Comments

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here