RETETA SCRISA AICI:
Sarailia cred a venit la noi pe filiera greceasca, dar in esenta orice reteta de baclava este turceasca. Aceasta reteta de baclava rulata este mai rapida si mai usoara si cred ca veti fi foarte multumiti de ea.

Facebook Comments

32 COMENTARII

    • Si mie ffff MULT dar când îmi spui sa bag zahăr la balava…….m-ai..terminat..?. = numai mierea…dar numai cu.?…scuzeeeee?.?.?..

  1. Micaela; nu pot sa-ti spun decat Domnul Isus sa te Binecuvinteze ptr toate retetele care le faci si sunt fffff bucuroasa ca te-am descoperit 😊🌹🌹🌹💖💖

    • Multumesc mult dna Tatiana de apreciere !!! Ati vazut si celelalte retete de pe canal? Cred ca or sa placa! Va pup!🌼

  2. salut, primul secret- vocea ta. al doilea- vocea ta, si al treilea-vocea ta. super reteta, trebuie sa o fac. numai bine, week-end placut.

  3. Am incercat retata folosind ulei simplu, precum oamenii saraci din Turcia si Grecia; a iesit excelent! Multumesc! Uleiul nu contine apa, deci nu sporeste umezeala. Este si mai ieftin decat asa-zis-ul „unt” din comertul nostru…. iar in final atat untul cat si uleiul sunt la fel de pline de euri.

  4. Minunat! Mulțumim pentru secrete! Am făcut vergeaua din doua bețe chinezești și acum e la cuptor! Arata super! Mulțumim! Cine o mai cumpără de la penny cu 9 RON 6 bucatele mici 🤣🤣

  5. Draga mea, retetele tale sunt foarte faine. Atat cat am incercat mi-a ieșit foarte bine. Baclavaua imi place maxim, abia astept sa incerc reteta asta de sarailie. Imi place foarte mult ca divulgi „secrete”. Tine-o tot asa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here