RETETA SCRISA AICI:
Fac salata de boeuf traditionala, la fel ca majoritatea romanilor. Doar ca fapt divers am vrut sa va arat ce ingrediente contine salata de boeuf originala, frantuzeasca, a Juliei Child. E foarte diferita de a noastra. Am inclus in acest video si reteta de maioneza de casa si care e secretul de a nu obtine o maioneza taiata. Am preparat aceasta salata de boeuf cu piept de pui, dar cu siguranta se poate face si fara carne. De-abia astept sa va prezint si alte retete de Craciun .

Facebook Comments

30 COMENTARII

  1. M am indragostit de vocea ta si de acea iti urmâresc toate retetele. Asta ca sa nu mai zic ca toate retetele mi se par foarte bine documentate. Te iubesc si dupa post incerc sa le aplic. Sper cu succes. Sa fii iubita si apreciata mereu.

    • Mama punea mustarul de la inceput sí cu 55 de ani in urma. Eu asa ám invatat. Amestec cu telul eliptic. Merge foarte repede.

  2. Si „mitul” cu amestecarea intr.o singura directie…mai Mihaela, draga mea, ai 130 nu 30 ani! Le stii pe toate, ca „un om mare”!

  3. Apreciez peste utilitatea retei si claritatea detaliilor , un suport placut muzical , o voce prietenoasa si cu placute comparatii la explicatiile de urmat !!! Succes in continuare si ma inscriu la acest canal !

  4. Am facut maioneza pentru prima oara dupa sfaturile date in video si a iesit perfecta. La fel si salata. Multumesc si la cat mai multe retete delicioase!

  5. Nu pot sa spun decât că ești genială dragă Mihaela, ador felul in care explici efectele pro si contra ale ingredientelor..ca de obicei vă îmbrățișez cu drag din Germania si rămâneți sănătoasă ca ne trebuiesti! 🤗💪🤗🤗🤗🤗🤗🤗

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here