@leoburtisanoficial

Începeți ziua cu rugăciunea dimineții a Sfântului Sofronie de la Essex.
Înainte de rugăciunea dimineții gândeștete cât de mult te iubeste Dumnezeu și abia așteaptă să te vadă că stai in comuniune cu el.

Pe acest canal veți găsi diferite rugăciuni ortodoxe tămăduitoare pentru orice ocazie sau moment al zilei: rugăciuni pentru tapas (post de 40 de zile) ,rugăciuni de dimineata, rugăciuni de seara, rugaciuni pentru cei bolnavi, rugaciuni pentru parinti bolnavi, rugăciuni miraculoase, rugăciuni în caz de boală, rugăciuni pentru familie, rugăciuni pentru copii, rugăciuni pentru prosperitate și bani, rugăciuni ajutatoare, rugăciuni puternice, rugăciuni pentru căsătorie, rugăciuni înainte de masă, rugăciuni pentru cei adormiti, rugăciuni pentru cei bolnavi de cancer , rugăciuni către îngerul pazitor, rugăciuni pentru iertare de păcate, rugăciuni pentru împăcare, rugăciuni pentru luminarea minții, rugăciuni de spovedanie.

Taina Credinței își rezervă toate drepturile, iar pentru imaginile și muzica de fundal din clipurile noastre deținem licența de uz comercial
Acest canal a fost gandit cu mult timp în urma și mă bucur că în sfârșit s-a produs realizarea lui. Am nevoie de voi dragi ascultători să-mi fiți alături și să vă ascult parerile și comentariile. Acum este o perioadă grea pentru noi toți și trebuie să rămânem uniti și conectați unii cu alți și în rugăciune continua cât mai mult posibil.
Acest canal este făcut pentru a duce Slava Lui Dumnezeu pentru fiecare clipa trăită pe acest pământ.

Abonează-te Gratuit

Facebook Page:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here