TEORIA CONSPIRAȚIEI 2019 10 23.

Facebook Comments

22 COMENTARII

  1. Sunt un pasionat privitor al emisiunilor Domnului general Emil Strainu. Le urmaresc mereu cu drag pe YouTube din Germania. Temele cu extraterestri si OZN le prefer in mod special. Ar fi cazul sa-l mai invitati si pe ufologul Dan Farcas. Nu l-am mai vazut de mult. Cu stima si respect.

  2. Va urmaresc din 2014…..BRUXELLES…..STIMA SI RESPECT….SANTETI O RAZA DE SOARE IN ACEASTA CEATA PROFUNDA…..( un pilot in aviatie)

  3. Yo as dori sa vedem intalnirea marilor creiere românești :domnul general domnul Adrian cranta și domnul Constantin dulcan… Ar fii ceva nemaipomenit fabulos cu un subiect ezoteric… Când se va întâmpla asta?

  4. Buna ziua ! Va multumesc pentru emisiunile pe care le realizati dnl-e G-ral, multumesc si pentru acesta emisiune. In timp am observat un fenomen. Se realizeaza emisiuni importante, pot spune de interes national, se deruleaza toata poveste, iar cand vine momentul pentru a clarifica situatia, incep eschivele cum se intampla si in acesta emisiune si anume, „au fost in vizita oameni din guvern, deputati, senatori”…nu dam nume si aici se termina toata discutia. Acest proiect inventat de un roman, este impiedicat de autoritatile romane in speta – ministerul mediului. Intreb, cine sunt persoanele care lucreaza in acest minister si nu doreste ca acest proiect, sa functioneze in beneficiu cetatenilor si a statului roman, iar noi nu putem sa dam numele celor care impiedica acest lucru. Se vede cu ochiul liber ca exista o frica. Cine creaza acesta frica si de ce ? Despre acest proiect vorbeste chiar inventatorul Costin Francu care afirma clar si dumnealui ca autoritatile romane l-au impiedicat sa puna in practica acest proiect. O sa atasez mai multe link-uri cu acest subiect : https://www.youtube.com/watch?v=lXiOEa_Hfo8 ; https://www.youtube.com/watch?v=97yN5PCbNKA . In aceste link-uri in partea 2 se dau cateva nume. Cred ca aceasta problema se poate rezolva foarte simplu.

  5. In tara asta,daca esti roman,n-ai nici o sansa.Cum naiba sa se mai intoarca cineva in tara si sa investeasca,daca se-ntampla ca „maidanezii” sa te sape da capo al fine?Domnilor,dati public nume de persoane,ca sa stie toata lumea cu cine avem de-a face!Daca domnul invitat era neamtz sau american sau orice altceva,sa vedeti cum mergea treaba si ce buna era fabrica.

  6. Dle Gral Strainu n am cuvinte sa va multumesc pt informatiile primite noi nu avem de unde sa stim aceste lucruri decat de la 6tv MULTUMESC !

  7. Incredibil !!! Va multumim pt emisiunile captivante pe care le faceti …. asa aflam si noi adevaruri … din pacate dureroase … pt aceasta frumoasa planeta si implicit pt noi , locuitorii ei …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here