13 Citate Despre Optimism Si Rabdare

Robert Downey Jr. este unul dintre cei mai respectați actori americani de la Hollywood.

Cariera sa a suferit dese coborâșuri și urcușuri, de-a lungul a patru decenii, dar el a reușit întotdeauna să se reinventeze și să atragă tot mai numeroși susținători.

Timp de 3 ani, Robert Downey Jr. s-a numărat printre cei mai bine-plătiți actori de la Hollywood. Nu este nici de mirare, el oferind succes după succes și devenind super-eroul îndrăgit de milioanele de fani din întrega lume.

Downey s-a născut într-o familie de producători de film cu enorm de multe oportunități, însă din păcate tatăl sau dependent de droguri, l-a introdus în această lume a consumului de droguri, de la o vârstă fragedă.

Robert Downey Jr. s-a confruntat cu dependența de droguri și s-a aflat în câteva rânduri în conflict cu legea. Dar cu toate acestea el a adunat suficientă putere ca să depășească aceste dificultăți.

Adunându-și tot optimismul și forța, crezând în potențialul sau, Robert Downey Jr. și-a schimbat radical viața, câștigând în final succesul.

Succesul însă l-a făcut pe Downey Jr. să rămână o persoană modestă, să dăruiască înapoi și pentru alții, sprijinind masiv fundații de binefacere și organizații de caritate.

Iată 13 citate marca Robert Downey Jr., care te vor îndemna să reflectezi asupra multor aspecte ale vieții tale și care te vor îndemna să îți menții optimismul și să înveți răbdarea:

„Adu-ți aminte, de câte ori atingi pragul de jos, nu trebuie să rămâi acolo.”

Robert Downey Jr.

„Uite, până și anii grei sunt ani buni, până la urmă.”

„Mi-am dat seama că dacă te îngrijorezi, e ca și cum te-ai ruga pentru ceva ce nu vrei să se întâmple.”

„Vreau să fiu un erou pentru fiul meu? Nu. Vreau să fiu un om în adevăratul sens al cuvântului, ceea ce mi se pare oricum destul de greu.”

„Ascultă, zâmbește, aprobă, apoi fă ce ai vrut să faci oricum.”

Robert Downey Jr. Foto

„Trebuie să știi ce ai de făcut si atunci când soarele nu strălucește.”

„Cel mai bun lucru pe care l-am învățat de la tatăl meu a venit atunci când l-am sunat dintr-o cabina telefonică și i-am spus ‘Mi-e foame. Nu am bani de autobuz. Te rog. Am rămas fără opțiuni.’ El mi-a spus ‘Pfff, i-ați o slujbă‘.”

„Poate că scopul ar trebui să fie într-adevăr o viață care să prețuiască onoarea, datoria, munca bună, prietenii și familia.”

Disciplina pentru mine este despre respect. Nu este vorba despre respectul de sine; este vorba despre respectul pentru viață și tot ce oferă.

„Oamenii se ridică din cenușă, deoarece, într-un anumit moment, ei s-au investit cu o credință în posibilitatea de triumf peste cote aparent imposibile.”

Robert Downey Jr. Fotografie

„Oamenii nu se schimbă niciodată pentru că sunt amenințați sau sub presiune. Nu. Se schimbă pentru că văd ceva care face ca viața lor să pară suficient de valoroasă pentru a începe să se deplaseze spre o viață care merită să trăiască.”

„Pentru mine, prietenia înseamnă toleranță plină de dragoste.”

„Am un sentiment al destinului că tu esti condus catre lucrurile pe care trebuie să le faci”.

222

Citește și alte articole interesante AICI:

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here