Multe persoane folosesc expresia „mulțumesc din suflet„. O vãd atât în privat cât şi în comment-uri. Nu o mai folosiți dragilor deoarece se pierd „bucãți” din Suflet.

Puteți spune: „mulțumesc cu bucurie…mulțumesc cu iubire…mulțumesc cu recunoştințã…etc. dar nu mulțumesc din suflet.

Ritual pentru recuperarea bucãților de suflet: Se aprind 9 lumânãri (pastiluțe) în formã de cruce. Se face în fiecare searã timp de 9 seri sau 21 de seri la rând.”

Cer Creatorului şi Suprasinelui meu Divin sã recuperez toate pãrțile de suflet care au plecat de la mine cu voie sau fãrã de voie, conştient sau inconştient, legal sau ilegal, scris sau verbal din toate dimensiunile, din toate timpurile, din toate viețile, din toate momentele conştiente sau inconştiente .

Cer aici şi acum ca toate pãrțile de suflet ale mele sã se întoarcã acasã, sã fie curãțate, eliberate, purificate şi trimise în luminã.

Trimise, curãțate, binecuvântate la aparținătorul de drept cu iubire , bucurie, pace, linişte, dragoste, armonie,s pre binele meu suprem aici şi acum şi permanent.

Accept(inspirație), Primesc(expirație), Accept(inspirație), Primesc(expirație), Accept(inspirație), Accept (expirație), Primesc noile pãrți de suflet care se întorc la mine din toate timpurile, din toate momentele, din toate viețile, din toate întrupãrile, din toate dimensiunile, de la facere şi pânã în prezent.

Le primesc acasã acum şi aici şi permanent. Mã simt întreg(ã), mã întregesc. Ştiu ce înseamnã acest lucru.

Simt cum toate pãrțile mele de suflet se întorc acasã şi mã deschid pentru a elibera toate pãrțile de suflet care nu-mi aparțin, tot ceea ce este ín structurile mele, în câmpurile mele şi nu sunt ale mele, le dau voie sã plece.

Eliberez toate pãrțile de suflet care nu sunt ale mele. Tot ceea ce nu-mi aparține din aceastã viațã sau din alte vieți din toate timpurile, întrupãrile, dimensiunile, de la facere pânã în prezent.

Eliberez toate pãrțile de suflet sã se ducã la aparținãtorii de drept cu iubire, bucurie, pace, linişte, armonie.

Accept , permit sã eliberez. Îmi dau voie, merit, pot, sunt în stare. Permit şi eliberez. Permit şi eliberez. Permit şi eliberez .

Accept şi ştiu cum sã eliberez tot ceea ce nu este al meu. Cu iubire, cu bucurie, cu linişte, cu pace, cu armonie, cu blândețe, cu îngãduinţã în grație divinã cu uşurințã şi fãrã efort eliberez toate pãrțile de suflet care nu-mi aparțin şi care mã îngreuneazã şi care mã blocheazã pentru cã nu îndeplinesc planul Divin.

Inspir-Expir(de 3 ori)!Cer Atotcreatorului în planul de Luminã sã facã o vindecare pe corpurile mele fizice,emoţionale, mentale şi spirituale, pe sufletul meu, pe chakrele mele, pe meridianele mele, pe organele mele,pe celule mele, pe ADN, aici şi acum şi permanent.

Primesc vindecare, ştiu cum sã primesc vindecare, am încredere cã mã vindec, permit energiei vindecãtoare sã coboare în câmpurile mele aici şi acum şi permanent. Ştiu cum sã fac acest lucru.

Îmi dau voie sã mã vindec,permit,accept îmi dau voie pot sunt în stare sä mã vindec.Mã simt vindecat/ã,mã simt întreag/ã aici şi acum. Îmi mulțumesc mie şi Atotcreatorului cã mi-a permis acest lucru.

Mã iubesc mã accept şi mã iert total şi profund pt tot ceea ce sunt aici şi acum şi permanent în acest corp în aceastã viațã în aceastã ţarã, pe aceastã planetã.

Mulțumesc!Mulțumesc! Mulțumesc! Sunt recunoscător/oare pentru tot ceea ce am, pentru ce sunt, pentru tot ce simt şi manifest în acest plan aici şi acum. Mulțumesc! S a împlinit! Sã vã fie de folos! Sursa:Irina Iry

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here