▶️ ACADEMIA WeLoveBooks : ➡️ ⬅️
▶️ FA BANI LA BURSA 2.0 : ➡️ ⬅️
▶️ FA BANI CU MINE : ➡️ ⬅️
▶️ FA BANI ONLINE : ➡️ ⬅️
Numele meu e Razvan Militaru si din 2013 sunt pasionat de dezvoltare personala, financiara si filozofie. Am citit peste 300 de carti, sunt investitor activ la bursa si am afaceri din pasiunea mea (una e chiar WeLoveBooks). Cu acest proiect incerc sa va invat si pe voi sa deveniti cea mai buna versiunea a voastra. Succes!

▶️INSTAGRAM : @razvanmilitaru_
▶️FACEBOOK : WeLoveBooks

#puterea #mintii #secretul

25 COMENTARII

  • de obicei ma infrange, de exemplu cand imi propun ceva imi fura toata motivatia sau cand vreau sa merg pe afara sa socializez ma face sa nu mai ies si sa pierd timpul in casa cu jocuri video ,netflix etc

  • Deși mă adaptez foarte repede de nou…îmi este atât de frica de nou încât mă face să mă complac in locurile vechi :(….am un exemplu chiar acum in minte..De un an de zile i.mi programez reîntoarcerea în țară (mi-am făcut deja planurile in amănunt deja și mă pot vedea cu tot ce mi-am propus),…acum că a mai ramas o lună până mă voi întoarce ,sunt praf emoțional și toate gândurile negative pe care le țineam sub control până acuma nu le mai pot face fata 🙁 .

 1. Unul din cele mai bune video facute de tine , cred ca succesul se regăsește aici numai din sinceritate , ta urmăresc se ani de zile . BRRAVO

 2. Ți am ascultat videoul, m am ridicat din pat, am făcut sport, meditație, și încep o noua zi motivat de mesajul tău.
  Felicitări Răzvane.
  Ești apreciat de o întreaga comunitate

 3. Un nou clip extraordinar…zici ca il așteptăm. Felicitări cu toată inima! Dinnou m-ai atins la punctul sensibil. Fix asta fac…ma opun la tot ce as putea face mai frumos cu mine, pentru oameni si cu viata mea. Am conștientizat!
  Pentru a învinge rezistenta…e nevoie de VOINTA! Ori…ori…!
  Răzvan, mulțumiri! 🙏Te iubesc! ❤

 4. Rezistenta te păcălește doar pentru placerea de moment si mai târziu vor apărea sentimentele de vina, insa, daca o înfrângi si faci ceea ce-ti dorești plăcerea va fii pe termen lung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here