În acest video vom discuta despre puterea afirmațiilor zilnice.

Reține acest mare adevăr:cuvintele tale rostite pe baza credințelor tale devin realitatea ta.

Ceea ce rostești despre viața ta este ceea ce va deveni viața ta. Dacă vorbești mereu despre cum că ești blocat acolo unde te afli acum și că nu poți găsi o modalitate de a ieși dintr-o situație dificilă, cum că nu ajungi niciodată să ai noroc, cum că nu vei fi niciodată bogat, cum că nu ai întâlnit niciodată dragostea adevărată, cu siguranță nu vei avea niciodată aceste
lucruri dacă asta spui și asta crezi.

Căci dacă nu crezi nici nu vei încerca să le obții. În loc să spui „că nu știu cum să fac”, tu trebuie să spui: Eu sunt angajat să învăț cum să fac acel lucru!

În loc să spui că întotdeauna amân lucrurile și că nu fac niciodată nimic folositor, spune: Eu voi găsi ceva care contează pentru mine mai mult decât orice și apoi mă voi concentra să rezolv acel proiect.

În loc să spui că sunt un eșec, spune: „Eu am simțit că mi-am învățat lecția și acum sunt mult mai puternic.”.

În loc să spun că cele mai bune zile ale mele sunt în spatele meu, spune că tot ce este mai bun urmează să sosească.

În loc să crezi că alții se nasc norocoși sau cu daruri speciale, spune-ți și crede că ești capabil de orice, că poți studia și că te angajezi să înveți de la oamenii care merită.

În fiecare zi privește-te în oglindă și spune-ți că ești o persoană grozavă, un om bun, un om puternic, capabil de orice. Spune zilnic: Eu Sunt hotărât, eu am o sănătate foarte bună, eu sunt prosper, eu merit belșugul în viața mea, eu sunt vrednic.

Căci credințele tale devin tale gândurile tale, gândurile tale devin cuvintele tale, cuvintele tale devin acțiunile tale, acțiunile devin obiceiurile tale, obiceiurile tale devin valorile tale, iar valorile tale îți crează viața.

Când începi să amesteci credințele și cuvintele împreună, ele devin atât de puternice încât poți muta munții.

Tu ești creatorul vieții tale. Destinul tău începe deja atunci când folosești cuvintele tale.

Când te vei exprima despre iubire și fericire în viața ta atunci tu vei observa că mai multă dragoste și fericire tu vei atrage…dar trebuie totodată să și crezi în acestea.

Căci trebuie să crezi că visele vor deveni realitate.

Muhammad Ali a spus că va fi cel mai mare și el a devenit cel mai mare. El nu a avut nici o îndoială în mintea lui căci a crezut că va fi cel mai mare, cu fiecare fibră a corpului său.

Trebuie să-ți spui mereu: Eu sunt sănătos, eu sunt prosper,
văd oportunități pretutindeni, banii curg cu ușurință, bucuria este peste tot, atrag oameni uimitori în viața mea, eu sunt binecuvântat și sunt înconjurat
de binecuvântări.

Eu am mai mult decât suficient, eu sunt plin de energie, eu sunt puternic, eu sunt în formă, eu sunt o influență atât de pozitivă pentru cei din jurul meu, eu am prieteni uimitori.

Ai mare grijă la cuvintele pe care le folosești căci cuvintele tale îți pot sfărâma visurile.

Credințele tale, gândurile și cuvintele tale îți vor garanta că tu îți determini destinul… căci ceea ce crezi aceea este și limita ta.

Afirmațiile zilnice sunt utile pentru că îți reprogramează mintea, gândurile și credințele tale.

Unii dintre cei mai de succes oameni de pe pământ practică zilnic afirmații de felul acesta.

Dacă o faci în mod constant în fiecare zi dimineața înainte de a-ți începe ziua vei începe să dezvolți noi credințe și viața ta va începe să se schimbe în fața ochilor tăi.

Dacă la început nu pare natural să rostești aceste afirmații, dacă simțiți că aceste cuvintele nu sunt credibile, persită și în timp ele vor părea naturale și credibile.

Scopul este să te simți ca și cum ai avea deja lucrurile pe care le dorești în timp ce spui cuvintele. Trebuie să simți ca și cum ai fi deja acea persoană.

Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Mulțumesc pentru vizionare și rămâi binecuvântat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here