Protestatari la Cotroceni: Nu vreau să-mi ia copiii să mi-i vaccineze!

Facebook Comments

15 COMENTARII

 1. Päi , doamnä dragä cu icoanä , in Postul Pastelui strigati impotriva cezarului (pentru care preotii se roagä) si impotriva legilor (sau ce-or fi) date de el pentru a combate aceastä pandemie ? Unde vä este reculegerea crestinä care se face in fiecare mare post in vederea spovedaniei si a impärtäsirii ? Pe stradä ? Stiti ce scrie in Vechiul Testament despre paza trupului in vremuri de molime ?

  • @monica gherman daca doriți sa aflați atunci căutați si vedeți ce spun medicii. Unii sunt pro-vaccinare iar alti sunt contra si argumentează.
   Concret. Un medic din străinătate a murit de la vaccinul phizer. Au fost medici din toată lumea care au încercat 2 saptamani să-l tina in viata dar nu au reușit. Vaccinul se pare i-ar fi distrus toate trombocitele. Avea trombocite zero. Nu au reușit sa-,i crească nr de trombocitele. A murit. Hemoragie la cap.
   La astrazeneca este si mai grav. Acesta crează tromboza. Alte tari l-au oprit. Ai noștri continua să-l facă.
   A fost un caz grav cu o profesoara vaccinata cu astrazeneca. Era intr-o stare groaznica! Cerea ajutor si nimeni nu reușea sa- i rezolve problema.
   Cautati! Sunt site-uri care arata situatia adevarata, nu minciunile pe care ni le spun unii si alții.

  • @Lucica Alexe Si care este procentul in economia generalä a vaccinärii ? Din sute de milioane de oameni vaccinati in lume , la cati au apärut probleme asa de grave ? De ce italienii au aruncat niste mii de fiole cu vaccin pentru cä aveau capacele desigilate ? De ce au fost atacuri cibernetice grave pentru a se afla locurile de depozitare si traseele de distributie a vaccinurilor ? De ce , masinile care transportä vaccinurile sunt insotite intotdeauna si in toatä lumea de politie sau armatä ? Este de vinä vaccinul in sine pentru toate astea ?

 2. Multa lume are dreptate si sa se mentina intr-o politie sanatate.libertate…minte care intretine o Roananie minunata…???❤💛💙👪⏰👑👑🌍✈

  • Poporul si-a bätut joc de el insusi , cel putin o micä parte , cea slabä de inger , neluand in seamä acest pericol existent in toatä lumea ! De ce sä-si dea demisia ? Pentru a face loc sinistrilor care imbolnäveste lumea la propriu si la figurat cu instigärile lor criminale ? Sä ajungä sä strige niste insi „Jos pandemia” ? In toatä lumea nu s-a strigat asa ceva pentru cä nu are logicä ! Ne-au fäcut de rasul curcilor ca natie !

 3. Aoleu , au inceput sa le pese de copiii lor ??? decenii NU le.a pasat ce mostenire SARACA , PRECARA , BOLNAVA , NEEDUCATA , COMPROMISA etc le.a lasat . VAI , VAI , VAI ……ce ipocriti , sub umbrela copiilor vor sa riposteze ptr ei…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here