Profețiile tulburătoare ale lui Nostradamus!
Abonați-vă la ❤️ Descopera Lumea | … și activați notificările! 🔔
Alătură-te:

Descopera mai multe documentare:

➥ Ce a prezis Mitar Tarabić pentru 2020, O boală ciudată va cădea asupra lumii

➥ Sângele RH negativ ascunde marele secret al umanității,Sângele de aur Extraterestru

➥ Ce a prezis Nostradamus pentru 2020? Ce ne asteapta?

➥ Ultima profetie a parintelui Arsenie Boca?

➥ Nasa: Daca ati sti cu ce ne ocupam,nu ati mai dormi noaptea

➥ Vaticanul Adevarata Fata,Cele mai intunecate secrete

➥ Intoarcerea Extraterestrilor,Profetii Cutremuratoare!

➥ Cartea Interzisa a lui Enoch,cele mai vechi marturisiri mistice

Nu copia sau reposta videoclipul, dacă îți place te rog să-l distribui și/sau să-l adaugi în playlist!

Va multumesc!

Facebook Comments

24 COMENTARII

 1. El folosea kabala o carte veche scrisa in limba aramaica vechea limba ebraica care se vorbea pe timpul lui isus. El a fost medic ,astrolog si medium el a prezis mai multe evenimente inscrise in numitele catrene care ulterior s-au adeverit a fi reale!

 2. Adevarat f.Adevarat.Eu am citit cartea lui .Cateva catrene .Cand eram eleva.Exact despre Invazia Europei Refugiatii etc…si multe altele.

 3. Cel care face predictii din care unele se implinesc iar altele nu (sau se implinesc partial) poate fi numit ghicitor sau vrajitor. Prooroci sunt cei ale caror profetii s-au implinit in proportie de 100% sau sunt in curs de implinire, si acestia pot fi gasiti numai in Biblie (Daniel, Isaia, Ieremia, Ezechiel, Samuel, etc.). In Vechiul Testament aflam ca proorocii gasiti mincinosi erau condamnati la moarte.

 4. DIVINII ASHTAR AMINTESC KABALA CA FIIND ANTI LUMINĂ!!!
  NOSTRADAMUS A AVUT FOARTE MARI PUTERI DE VINDECARE, DOVEDITĂ ÎN PERIOADA CIUMEI, DAR AFIRMAȚIA CĂ AR FI FOLOSIT ELEMENTE DIN KABALA, POATE FI DIN ACEST TIMP, DE LA CINEVA CARE NU CUNOAȘTE ADEVĂRUL!!!
  CATRENELE NU POIT FI DESCIFRATE !!! NU HAZARDAȚI SĂ PROFEȚIȚI AL TREILE RĂZBOI MONDIAL, PENTRU A-L PROVOCA PRIN ACELE PREZICERI !!! MARE ATENȚIE !!!
  MĂICUȚA COSMICĂ.

 5. asta e un amagitor . toate profetiile lui se descoperă dupa ce se intampla ceva … daca e nostradamus un profet , daca profetiile lui sunt scrise ,atunci talmacitile inainte de evenimente… mi e scarba de minciunile voastre .

 6. Si zoodiacul multi cred in el. Eu nu cred , in horoscoape date de Nostradamus, e un mincinos, ca Satana. Unul singur spune Adevarul:DUMNEZEU. Citiți Biblia

 7. La minutul 17 este adevărat cu procreerea numai cu permis va fi după ce va pierde alegerile pe se deii și comuniștii vor avea interzis să se mai procreeze să nu se mai înmulțească .

 8. Eu,Platona Ioan=Proorocul Ilie Tesviteanul=Duhul Sfânt Desfrânat,nu am lăsat ÎMPLINIREA TOTALĂ a profețiilor apocaliptice,dupa atâta suferință,fiind mai bun ca Dumnezeu-Tatal.

 9. Nostradamus a fost un om invatat cu o inteligenta demnă de mileniul 2.De unde își lua informațiile, doar el stie.Capacitatile lui vindecatoare erau rezultatul științei dar si unor talente extrasensoriale,un om care s-a manifestat în multe planuri spirituale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here