Nu copia sau reposta videoclipul, dacă îți place te rog să-l distribui și/sau să-l adaugi în playlist!
Teorii Incredibile (Claudia Mesea Paraschivescu) își propune informarea într-o manieră elocventă d.p.d.v. jurnalistic a publicului țintă. Totul despre teorii care au șocat sau au schimbat istoria omenirii.
Vă așteptăm și pe următoarele canale Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=6FJ8cPqwmlw

Facebook Comments

29 COMENTARII

  1. Eu am fost pentru prima data la Vladimiresti înainte ca Măicuța Veronica sa plece dintre noi.Era in ziua de Sf Dmitru, 26 Oct.Cand s-a terminat slujba s-a făcut un coridor de oameni,intre biserica și chilia Maicii.Ea a trecut printre noi și ne-a binecuvântat pe toți. Din mâinile ei ieșea un miros puternic de mir și mâinile îi erau atât de calde și de plăcute încât nu pot descrie în cuvinte.Atunci am simțit o căldură și o pace interioara greu de descris în cuvinte.Un sentiment asemănător dar mai puternic în intensitate am avut și când am mers pentru prima data la Cuvioasa Parascheva la Iași,de cum am intrat pe poarta Mitropoliei.Aceste trăirii le-am simțit eu însămi pe pielea și în sufletul meu.Celor care comentați cu răutate spunând ca astea sunt povesti va doresc sa aveți aceste sentimente măcar o data în viața și va asigur ca va veți schimba sufletește.

  2. Cautam raspunsuri ,cautam profetii, dar nu schimbam nimic in comportare. Omul se distruge singur. Nu trebuie sa vina nimeni sa judece.

  3. Tatăl meu spunea ,că el personal a asistat la un miracol când Măicuța Veronica a pus mâinile pe un orb …Și ….. striga cât îl ținea gura ca el vede și ce frumoasă e lumea!
    Aș că vă sfătui să vă gândiți de doua ori înainte de a afirma ceva!

  4. Super. Doamna Claudia. Îți doresc ca Domnul Isus sa te Binecuvinteze Amin pe tine și familia ta Amin. Frumos Felicitării.

  5. e adevarat 😢Doamne ajuta 😢daca nu era Maica cea buna si mama lui Domnul nostru Iisus Hristos nu ne erta pacatele😢

  6. e adevarat 😢Doamne ajuta 😢daca nu era Maica cea buna si mama lui Domnul nostru Iisus Hristos nu ne erta pacatele😢

  7. „Cand doi, sau trei, se aduna si vorbesc in numele Meu si Eu voi fi in mijlocul lor” spuse Domnul nostru Iisus, despre definitia Bisericii. Biserica este din carne si oase, noi suntem templul Duhului Sfant, iar nu edificii care ating cerul cu falnicia lor, precum Etemenanki – biblicul Turn Babel…Frumoasa emisiune, felicitari !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here