Ai imunitatea scăzută? Răcești des în sezonul rece? Simona Dragomir și Prof. Dr. Gheorghe Menciniscopschi îți spun ce trebuie să mânănci și ce suplimente să iei ca să nu mai răcești atât de des.

Produse recomandate by Zenyth:
Colobiotic:
Vitamina C cu bioflavonoide:
ImmunoHelp:
Vitamina D în ulei de cocos:

Facebook Comments

26 COMENTARII

 1. Un aport de cereale integrale fermentate in apa cam 14-24h ar ajuta imunitatea? Si pe langa daca am utiliza ulei de peste, D3, sala de forta si dușuri scoțiene si de 2-3 ori pe saptamana sa nu mancam nimic timp de 18-20h(doar sa bem apa), ce efecte ar avea? Nu de alta ca eu fac asta de ceva vreme si nu se atinge mama racelii de mine 🙂

 2. Dl profesor este exceptional,atat ca pregatire profesionala cat si ca om! Multumim,dl profesor! Imi doresc sa-l ascult pe dansul,iar d-na Dragomir,fiti mai respectuoasa cu dl prof si lasati-l sa-si termine ideile,prezentarea,pt ca stie cand sa se opreasca,comparativ cu dvs!

 3. Foarte bună emisiunea !!!!!! Un singur aspect pe care la subliniat și de alta persoană , moderatorul să vorbească atunci când invitatul își termină informația pe care vrea să o expună . Multă sănătate invitatului și dumneavoastră !!!!!

 4. Da e fffffffoarte adevărat ca pestele e contaminat dar exista în biserici și chiar în piețe ZMIRNA care elimina mercurul sau arseniu di Cuza lui omul face cancer malign am avut în 2004 și sunt bie Cite 3. 4 bobite pe zi cu apa și copii e bine sa ia chiar și mamele gravide FIINCA se nasc copii cu cancer și nu numai și autism.

 5. Doamna nu mai intrerupeti este lipsa de educatie , mai ales ca vorbeste de lucruri pe care dvs nu le cunoasteti atit de bine ca dinsul

 6. Buna ziua. Toate bune si frumoase. Dar, pt Dzeu, scoateti asa zis muzica din fundal pt a ma concentra mai bine asupra vorbitorilor.

 7. Mă bucur foarte mult că am descoperit emisiunea,m-am abonat și vreau să vă urmăresc mereu,multă sănătate DOMNULUI DR.Mencinicopschi,să auzim numai de bine,despre domnia sa🙏🙏👏

 8. Draga Simona, esti obsedata cu reclama suplimentelor. Trebuie ca primesti un procent bun de la company farmaceutica. Vedem acest lucru la doctori, care nu fac reclama la suplimente ci la medicamne. Ambele nefiind necesare decat in mai putin de 50% din cazuri.
  TOATA STIMA DOMNULUI DOCTOR. Este o mare bucurie sa va ascultam si sa invatam cum sa ne hranim sanatos. Tot ceea ce spuneti are mult sens.

 9. Profesorul Mencinicopschi a pierdut ceva greutate deci înseamnă că în sfârșit, la bătrânețe, a învățat și el să mănânce relativ sănătos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here