Dacă e sâmbătă, e blockbuster românesc la #TVR1! Pe 18 septembrie, vedem comedia „Croaziera” în regia lui Mircea Daneliuc, care îi are în distribuţie pe Tora Vasilescu, Nicolae Albani, Maria Gligor, Paul Lavric.

Un grup de tineri câştigători ai diverselor întreceri socialiste sunt recompensaţi cu o croazieră pe Dunăre. Sub privirea vigilentă a tovarăşului Proca şi a doctorului Velicu, însărcinaţi cu bunul mers al acţiunii, tinerii profită de orice prilej pentru a face haz şi a se abate de la "morala socialistă".

"Daneliuc rupe normalitatea aparentă şi trece la metafora politică, încărcând personajele şi acţiunea cu un puternic mesaj anti-sistem. Activistul de partid îşi face apariţia în toată splendoarea în persoana lui Proca. Este primul protagonist tovarăş în totalitate negativ din filmul românesc sub dictatură." Cristian Tudor Popescu – "Filmul surd în România mută", 2011

Toate drepturile de proprietate intelectuală aparțin #TVR. Conținutul nu poate fi copiat, postat pe niciun canal media online sau pe rețele sociale fără acordul TVR.

TVR este marca înregistrată și este protejată.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here