Prin creșterea vibrației, poți realiza orice îți dorești în viață. O persoană cu o vibrație slabă este vulnerabilă și trăiește cu un sentiment constant de nemulțumire și dezamăgire.

1. Preia controlul asupra gândurilor tale. Gândurile noastre de zi cu zi ne creează realitatea. Nu este vorba despre a trebui să urmărești fiecare gând care îți trece prin cap. Asta te-ar putea înnebuni. Trebuie doar să iei atitudine pentru a scoate gândurile negative în întregime.

2. Vorbește doar despre ce vrei tu! Foarte des, oamenii cu probleme personale, când întâlnesc un cuplu îndrăgostit, își spun oftează: „Păi unii au noroc, iar eu nu. Oprește-te! Așa adâncești lucrurile în mai rău și, prin urmare, nu faci decât să-ți scazi vibrația. Data viitoare spune ceva de genul: „Sunt fericit pentru acest cuplu și sunt sigur că în viitorul apropiat, îmi voi întâlni și destinul.

3. Alege-ți cercul de comunicare! Încercați să nu comunicați cu persoane pesimiste și negative, de obicei această categorie de oameni au vibrație foarte joasă și nu poate decât să vă rănească.

4. Încercați să nu gândiți și să reflectați măcar o vreme. Cel mai bine este ca asta să se întâmple în natură sau undeva într-un loc izolat al orașului. Concentrează-te pe liniște și pace. Acesta este cel mai bun mod de a-ți curăța conștiința și de a-ți ridica propria vibrație.

5. Comunică cu oameni cu minte! Petrece mai mult timp cu oameni care îți împărtășesc interesele și hobby-urile. Dacă te-ai hotărât aproximativ să devii scriitor, atunci înscrie-te la un cerc literar. Crede că nu numai că îți îmbunătățești măiestria, ci și îți crești semnificativ vibrația. S-a demonstrat științific că prin comunicarea cu oameni cu mintea la cap se prelungește viața cu o medie de 5 ani.

6. Dă cât poți de mult! Orice ai pe suflet – bani, timp, sau doar ce nu ai mai folosit de mult timp. Dăruind, primim de două ori mai mult. Ajută-i pe alții și te vor ajuta și ei pe tine.

7.Tratează oamenii așa cum ai vrea tu să fii tratat! Înainte să te enervezi și să insulți pe cineva, gândește-te dacă merită. Există momente când e mai ușor și mai bine să ierți. Cu cât tratezi mai puțin și mai bine mediul înconjurător, cu atât vei întâlni oameni mai buni în viața ta.

8. Încercați să vă uitați cât mai puțin la televizor! Chestia e că mass-media devine din ce în ce mai mult o sursă de negativism. Cu cât asculți și urmărești mai mult emisiuni despre durere, violență și sărăcie, cu atât îți cobori propria vibrație. Subconștientul tău se obișnuiește cu gândurile negative și începe să le atragă ca un magnet în viața ta.

9. Amintiți-vă să fiți optimiști! Acest lucru poate fi și cel mai greu pentru tine – este greu să fii pozitiv când totul se duce de râpă și nimic nu merge bine, dar paradoxal, în minute ca acestea trebuie să păstrezi o atitudine pozitivă. Când râzi și iei situația ușor, vibrația ta crește brusc, și cu cât este mai înaltă, cu atât problemele dispar mai repede. Gândurile pozitive atrag oameni buni și plăcuți, iar comunicarea plăcută este o garanție pentru o stare de bine.

10. Starea de spirit! Aceasta este regula supremă care te va ajuta să-ți menții mereu propria vibrație la un nivel înalt. Starea ta de spirit este o reflexie a gândurilor trecute. Oprește-te și începe să te gândești la bine schimbându-ți conștient starea de spirit. Cu cât te simți mai bine, cu atât viața ți se va dezvălui mai interesantă și fericită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here