Cel Mai Bun Video Motivațional – VIZIONEAZĂ GRATUIT:

În viață, există două situații: ori te-ai născut cu prea mult, pentru că părinții tăi sunt bogați și ai primit totul din start, ori te-ai născut cu prea puțin. punct.

În fiecare zi te vei întâlni cu cel puțin o persoană care se va plânge că nu are nimic și îi este greu, și nu a avut noroc, iar în același timp te poți întâlni cu altcineva care îți va spune că deține atât de mult: case, mașini și bani.

Prieteni, hai să punem punctul pe „i”! Toată lumea are probleme și nimeni nu acordă atenție problemelor tale. Și, mai important: dacă tu crezi că cineva îți datorează ceva pentru că ai plecat în viață cu un dezavantaj, ești din start…un perdant!

Trebuie să înțelegeți care este avantajul vostru.

Ai acordat atenție la cine câștigă de fapt? Sunt acele persoane care nu au avut de multe ori nimic, dar care avut motivație pentru a obține ceva.

Vei câștiga numai când te vei depășii permanent. trebuie să descoperi ce te pasionează și apoi să îi depășești pe toți.

Dacă la sfârșitul zilei, vrei să obții ceva ce alți oameni nu au reușit să realizeze, trebuie să fii dispus să faci lucrurile pe care alți oameni nu au fost dispuși să le facă.

Acolo unde alte persoane eșuează, acolo tu trebuie să devii mai puternic! acolo unde alte persoane cad pe marginea drumului, tu trebuie să continui.

Dacă doriți să faceți ceva extraordinar, trebuie să ridicați standardele și apoi să depășiți toate așteptările.

Trebuie să te decizi chiar acum: sunt dispus să lupt în fiecare zi? Sunt dispus să fiu numit nebun sau visător de toți prietenii și familia mea? Sunt dispus să mă ocup de acest fel de pasiune pentru a obține viața pe care mi-o doresc cu adevărat? Dacă răspunsul este da, atunci ești pe drumul cel bun!

Vei lupta și te vei descurca.

Vei avea un timp dificil în care trebuie să lupți să înțelegi de ce toată lumea pe care o iubești și o respecți se îndoiește de tine.

Totul face parte din joc. Viața este un mare test. Și poți alege: ori să fii sfărâmat, sau poți alege să devii mai puternic.

222

Citește și alte articole interesante AICI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here