Pagina de Facebook a televiziunii 6TV:
——————————————————————————–
Dacă vă plac emisiunile noastre, vă rugăm să dați și voi share pe Facebook. Așa ne puteți ajuta să avem mereu invitați cu renume și să abordăm cât mai multe subiecte.
——————————————————————————–
De asemenea, menționăm că este complet gratuit să vă abonați la canalul nostru. În felul acesta puteți afla mai repede când se postează emisiunile voastre preferate.
——————————————————————————–
Vă amintim că emisiunile pot fi urmărite și după ce se termină live-ul / premiera. Le găsiți pe toate pe canalul nostru.

Facebook Comments

20 COMENTARII

  1. Bună, ai mare dreptate sunt bivol de apă și sunt extraordinar de argilă, îți mulțumesc din suflet ptr atenția și timpul acordat cu respect și multă recunoștință.

  2. Mulțumesc mult Risvan, doamne ajuta să fie așa pentru bivol că a fost foarte greu sper să ne fie bine tuturor, vă doresc la multi ani

  3. Doamne ajuta d-le Rizvan! Și mie îmi place armonia, înțelegerea și pacea… Dar din păcate mulți ma considera proasta și își bat joc de bunătatea mea.

  4. Mulțumesc! Sa dea Dumnezeu să fie așa pt fecioare ! Doamne ajută la toată lumea! Minunată întroducere! Va ascult cu placere si atenție! Sunteți un bun orator ,la fel ca soțul meu!

  5. Super emisiune Ristvan, ca de obicei, cu multe informatii clare si interesante. Totusi nu am gasit pe pagina de facebook mentiunea despre remedii despre care vorbiti la min 1:37:20. Se poate un link? Multumesc, un an cu sanatate!

  6. Multumesc. Un porc e bun la casa omului, zic eu, fiind in zodia mai sus amintita.😜 Meditez asupra iertarii de sine si apoi a celorlati, desi, poate, doar Doamne-Doamne are jobul de a-i ierta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here