Sadhguru explică modalitatea prin care consumul de neem poate fi benefic în limitarea celulelor canceroase din corp și poate ajuta la menținerea sănătății.

************************************************
Yoghin, mistic și vizionar, Sadhguru este un maestru spiritual deosebit. Un amestec captivant de profunzime și pragmatism, viața și munca sa servesc drept memento că yoga este o știință contemporană, de relevanță vitală timpurilor noastre.

Abonați-vă Canalului nostru aici:

Pagina de Facebook Sadhguru în Limba Română:

Abonați-vă Canalului Oficial YouTube Sadhguru în Limba Engleză pentru Mai Multe Videoclipuri:

Descarcă Aplicația Sadhguru:

Site-ul Oficial Sadhguru:

Conectați-vă cu Sadhguru pe Social Media:

Yoga & Meditație Online Ghidată Oferită Gratuit de Sadhguru:

Facebook Comments

7 COMENTARII

    • Neem este un copac vesnic verde, specific Indiei, ce poate ajunge pana la inaltimi de peste 40 de metri. Neem este folosit in India de peste 2000 de ani pentru proprietatile sale medicinale. Neem ajuta la detoxifierea organismul, purifica sangele si imbunatateste functiile ficatului, are proprietati antiinflamatoare, antioxidante si imunostimulatoare, are actiune benefica in afectiunile gastrointestinale si in diverse afectiuni dermatologice – psoriazis, herpes, candida, eczema, acnee.

      Datorita proprietatilor sale terapeutice dovedite stiintific, Neem este denumit de Organizatia Natiunilor Unite, „Arborele Secolului XXI”.

    • @Carme Vera 🙏mulțumesc! Eram gata sa caut pe google, oricum, o sa caut sa vad dacă se găsește on-line pt comandat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here