Vă prezentăm o rețetă minunată de prăjitură de casă. Această prăjitură are un nume foarte interesant și romantic "O noapte la Veneția". Este compusă dintr-un blat fin de de cocos, blat de ciocolată, cremă delicioasă de vanilie și o glazură minunată de ciocolată neagră, combinația dintre straturi este fabuloasă. Cu această prăjitură îți vei uimi întreaga familie. Vă garantăm că o veți mânca cu poftă până la ultima firimitură.

Rețeta completă:

Pentru mai multe rețete video urmăriți-ne pe:

Blog:

Facebook:

Facebook Comments

30 COMENTARII

  1. Foarte bună prajitura, mia plăcut mult, ca am pus-o pe mami și a făcut-o vă mulțumesc mult pentru aceste delicateti minunate, pe viitor cât mai multe rețete delicioase. Un Paște fericit .

  2. Imi place Savuros TV ,urmaresc cu atentie si interes ,cu mare drag ,mai si probez unele retete si choar imi reusesc !Va multumesc pentru rabdare si dragostea cu care ne oferiti fel de fel de retete !Va doresc Sarbatori Fericite ,sa fiti mereu plini de inspiratii si de satisfactii ,mereu cu zambetul pe buze ,cu dulceata in priviri !O seara minunata !

  3. Iau vreau să ajung să iau acest deliciu sc nu aveți o gaură în ecran să ne putem servii din bunătățile dv ar fii o plăcere .i-am i-am crăciun fericit și sărbători fericite cu bine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here