My instagram:
Instagram Doza:

Doza De Cultura Generala:

Doza De Spatiu:

Sursă:

Dacă vrei să mă ajuţi:
Support me on Patreon:
Paypal:
TipeeeStream:

Facebook:

Facebook Comments

28 COMENTARII

 1. Propunere:de ce vatican nu este o psrte din Italia?
  Altă propunere: De ce conflictul dintre Russia Și Japonia a rămas necunoscut?

  • Vaticanul nu este parte din Italia din motive politice. După unificarea Italiei statul papal a fost anexat de noul regat al Italiei sub conducere sardiniana. Papa, ca revanșa, nu a recunoscut Italia, a considerato un stat nelegitim. În 1922 Benito Mussolini a devenit prim-ministru al Italiei astfel aducând dictatura sa fascistă. El era foarte religios deoarece facuse parte din Partidul socialist Italian iar ei l-au dat afară deoarece era pro WW1. In 1928 i-a propus papei un mic teritoriu in centrul Romei in schimbul recunoașterii statului italian. Azi încă este un loc cu importanță culturală, unde toti sunt născuți în afara sa.

 2. Te rog frumos sa faci un videoclip despre situația din lidlib și atacurile turcești asupra Siriei! Și implicarea SUA și Rusia în acest război!

  • SUA nu activeaza in Siria. SUA a a avut de a face doar cu Iran si Irak si din 2015 tot retrage serviciu armat din tarile din orientul mijlociu

 3. „Suntem un popor ingrat nu ne interesează astea poți să postezi despre Vulpita si Viorel sau despre Abi Talentatu Adevăratu ” ?

  • Intr adevăr alea emisiuni educative. Ai scris asta in mod ironic sau chiar pe bune? Că dacă i așa înseamnă că Intr adevăr exista și oameni cu IQ 0

  • Ha ha ha. Da ,chiar ,alea vedete. Ha ha ha. Asta I Romania. Promovează numai analfabeți, centuriste și cocalari. Și bietul popor în mare parte are un IQ puțin mai mare că al unui animal necuvântător. .

  • Rusia colaboreaza cu China import/export. Iar SUA cu principalul aliat Canada si alte state europene gen UK,Germania.E o concurenta stransa intre SUA si China in momentul de fata.

 4. Se construiește de câțiva ani la un tunel pe sub marea bering , și o cale ferată în Siberia și Alaska care va lega SUA și Rusia

 5. _e o idee foarte buna _numai ca nu stiu e mai bun si ieftin si sigur un pod sau un tunel subteran ?? _archaicxn lord

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here