Petre Roman e unul dintre invitaţii-surpriză ai acestei ediţii din sezonul 10 de iUmor. Urmăreşte-i roast-ul şi, de asemenea, vezi ce reacţie au avut cei trei juraţi.
➠ Acum, ai toate episoadele INTEGRALE din iUmor, pe Youtube. Abonează-te:

#iUmor #Antena1

➠ SUBSCRIBE la canalul nostru:
Urmăreşte „iUmor” şi pe:
➠ TV Antena 1, în fiecare duminică, de la ora 20:00
➠ Site:
➠ liveVIDEO şi emisiunea integrală, oricând pe AntenaPlay:

YouTube network: Antena TV Group

Facebook Comments

81 COMENTARII

  • pai varanul
   a furat 440.000.000$ din conturile Ceausestilor.. ce pot sa zic… imi place… asa popor rar mai gasesti… observ ca nu sunt multi pishedisti si pilell isti pe aici… si oamenii is cam trezi.. sa ca MM!

  • Bendeac este actor de niciun film , dar Petre Roman a avut rolul principal in filmul : Cum să razi de pe fața pământului , industria românească prin metoda privatizarea și să scapi nepedepsit , poate se gândește cineva să ii bage la pușcărie pe el și pe Iliescu , dar și pe toți care au jefuit România !!!

  • Infractorii și trădători de țară sunt cosmetizați de trustul varanului , poate ii aduceți și pe Dragnea sau Gheorghe Dinca , după ce ies din pușcărie , să vă facă un roast !!!

  • Ce tupeu are Petre Roman … toți infractorii sunt in funcții mari sau indiferent ce fac , rămân cu averi și liberi .,. 😳😳🤔🤔🤔🤔România liberă ….

 1. Petre Roman, Viorel Catarama, Ecaterina Andronescu…? Astia sunt oamenii pe care ii promovati si cu care va mandriti? Penibil…

 2. @7:08 ‘’Petre Roman ;-Am intrat în aceasta emisiune cam inconștient ..
  Dan Badea;-Cam ca la revoluție …’’
  Headshot 🤣🤣

  • In anii 1993-1996 s.a îmbogățit la embargoul impus Serbiei unde vindea la negru benzină și motorină sârbilor de peste Dunăre și chiar vindea garnitura de tren cu motorina cu tot

 3. „Despre Cheloo jurat dar mai ales înjurat” – dacă eram în locul lui Cheloo îi replicam doar atât „Dac-aș fi pentru-o zi președinte
  Țineți minte, aș lăsa România amanet, fără cuvinte”…
  Domnule Roman, ați făcut cel mai bun roast… dar nu la Iumor, ci cu propria țară!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here