Peter Sellers - 13 Citate Emoționale Care Îți Vor Da De Gândit

Peter Sellers a fost un actor britanic care a făcut o impresie puternică în mai multe roluri. Actorul este renumit pentru portretizarea inspectorului Clouseau în „Pantera Roz” de Blake Edwards.

Prima carieră a sa a fost ca și toboșar, dar ceea ce el a dorit cu adevărat a fost să aibă o carieră în actorie. A făcut pași mici înainte să treacă la realizarea de filme. Pentru a dovedi abilitățile sale, el a înregistrat două albume de comedie, care au fost considerate controversate, prin includerea de subiecte care implicau familia regală.

Mai târziu, a avut șansa de a-și arăta talentul în timp ce lucra cu BBC. În timpul spectacolelor, el obișnuia să imite diferiți oameni celebri devenind astfel un iubit comediant ca apoi să pătrundă în industria filmului.

Ceva pe care puțini oameni știu este că Peter Sellers a suferit o serie de atacuri de inimă și a fost chiar pronunțat mort clinic timp de două minute și jumătate înainte de a fi reînviat.

În ultimii ani, Sellers și-a uimit publicul cu performanța sa memorabilă în „Fiind acolo”, dar nu a trăit suficient de mult pentru a se bucura de succes. În 1980 s-a prăbușit de la un atac de cord.

Iată cele 13 citate emoționale ale lui Peter Sellers care îți vor da de gândit:

Unele forme de realitate sunt atât de oribile, încât refuzăm să ne confruntăm cu ele, dacă nu suntem prinși în ele de comedie.

13 Citate Emoționale Care Te Vor InspiraSunt un exemplu clasic al tuturor umoriștilor – amuzant doar când lucrez.

Nu sunt eu. Nu exist. Obișnuiam să fiu eu, dar l-am eliminat chirurgical.

Când ai fost ucis de câte ori am fost eu, te obișnuiești cu asta.

Nu va fi ușor, de aceea am eșuat întotdeauna când alții au reușit.

Peter Sellers - 13 Citate EmoționaleFaptele – în spatele lor se află toată țesătura adevărului deductiv.

Dacă mă rogi să mă joc pe mine însumi, nu voi ști ce să fac. Nu știu cine sunt sau ce sunt eu.

Mă simt ireal fantomatic până când voi deveni altcineva pe ecran.

Să mă vezi ca persoană pe ecran ar fi una dintre cea mai plictisitoare experiență pe care ai putea vreodată să o încerci.

Peter Sellers - 13 CitateFemeile sunt mai greu de manevrat decât bărbații. Asta datorită minți lor.

Critica ar trebui să fie făcută de critici, iar un critic ar trebui să aibă puțină pregătire și o anumită iubire față de mediul pe care îl discută.

Dacă nu găsesc într-adevăr o modalitate de a trăi cu mine, nu mă pot aștepta de la altcineva să trăiască cu mine.

Mă uit în oglindă și ceea ce văd este cineva care nu a crescut niciodată – un sentimentalist care coboară, care alternează între înălțimi mari și adâncimi negre.

Citate Emoționale Care Îți Vor Da De Gândit

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here