O persoană TREZITĂ este periculoasă pentru societate. Pentru că începe să gândească și nu să copieze aceleași gânduri și idei aruncate precum toată lumea.

Persoana trezită începe să pună întrebări incomode pentru cei din jur și asta provoacă furie și iritare. Persoana trezită începe să caute ceva mai mult decât simpla bunăstare materială, iar cei din jur încetează să-i înțeleagă aspirația, pentru că nu văd sensul material în aceasta.

Oamenii sunt obișnuiți cu familiaritatea și deci, este de înțeles – ceea ce constă în copierea reciprocă. Ceea ce nu este familiar, nu este clar pentru oamenii din jur. Deoarece majoritatea oamenilor trăiesc „pe pilot automat”, constând dintr-un set de programe copiate repetat.

Oamenii care trăiesc „pe pilot automat” nu sunt capabili de individualitate și au o asemănare cu un roi de conștiință, precum un roi de insecte – „Unde sunt toți, acolo sunt și eu”, „Ceea ce toată lumea are nevoie, am și eu nevoie”, „Cum sunt eu ? Sunt la fel ca toți ceilalți … „.

Marele copiator al familiarității devine grozav pentru oamenii din jurul lui – unul dintre cei care își pierde timpul prețios, ” aruncând vorbe în vânt „și cu o față inteligentă repetă ceea ce s-a scris demult și toată lumea știe deja.

Principalul obiectiv este să fii frumos, să fii îmbrăcat frumos și la modă, să arăți „100% impecabil” – acest lucru este suficient pentru măreție în societatea oamenilor „care trăiesc pe pilot automat „.

Cei mai mulți oameni se tem în mod direct de Trezire, deoarece pur și simplu ~ le lipsește curajul. Pentru că, fără atenția oamenilor din jurul lor, fără sprijinul importanței lor, „de a-i ridica în slăvi” datorită atenției lor, riscă să nu devină nimic.

Și pentru ei este o crimă, pentru că nu înțeleg că se tem doar de moartea Ego-ului minții lor, iar conștiința este mare, autosuficientă și nemuritoare.

Pentru a Te Trezi, trebuie să fii puternic sau suficient de curajos, pentru că atunci când ieși din ordinea generală, separat de mulțime, provoci totul și pe toți în jurul tău. Și nu există altă Cale de Eliberare, nu există Libertate, cu excepția ELIBERĂRII Spiritului tău. Sursa: Sergey Babaev

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here