Când solicitați aprobarea altora, adăugați un pas inutil în procesul de luare a deciziilor. Posibil să cereți sfaturi de la oameni care nu pot să înțeleagăviața dvs. pentru că nu au trăit-o. În esență, renunți la puterea ta în favoarea altei persoane.

De ce ar trebui ca alții să-ți determine planurile de viață?

TU EȘTI CEL CARE CONTROLEAZĂ VIAȚA TA

Data viitoare când aveți dorința de a obține permisiunea de la cineva pentru a urma un plan, reamintiți-vă că sunteți cel care controlează. Puteți căuta toate îndrumările de care aveți nevoie din interior, ascultând inima și urmându-vă pasiunile. 

Alții sunt adesea siguri cu privire la propria lor cale de viață, dar cu atât mai puțin a ta. În cele din urmă, aveți toată puterea de care aveți nevoie pentru a vă ocupa de viața voastră. Tu ești căpitanul propriului suflet; știți unde să vă întoarceți și ce drumuri să luați deja. Ai încredere în tine și în Univers pentru a te ghida pe calea ta unică.

TE AFLI ÎN SARCINA PROPRIEI TALE FERICIRI

Alții se pot alătura fericirii voastre, dar nu ar trebui să depindeți de părerile altora despre aceasta. Căutarea fericirii în alții duce adesea la dezamăgire, deoarece este posibil ca alții să nu fie de acord cu planurile tale de viață. Aceștia pot respinge visurile tale și nu pot înțelege ceea ce vrei cu adevărat.

Când te privești ca fiind propriul tău far de speranță, lumină și fericire, te întărești. Încetezi să lași lucrurile sau oamenii din afara ta să-ți controleze destinul și îți amintești că fericirea vine din interior. Alții te pot dărâma, dar nu te poți lăsa niciodată doborât dacă rămâi fidel dorințelor tale cele mai puternice din viață.

SOLICITAREA APROBĂRII DE LA CEILALȚI PRESUPUNE TIMP

Gândește-te la câte alte lucruri ai putea face în afară de a discuta cu oamenii despre planurile tale? Ca să fiu sincer, este posibil ca unii oameni să nu te înțeleagă niciodată sau chiar să nu încerce să vadă lucrurile la fel. Solicitarea aprobării celorlalți adaugă un pas de prisos în luarea unei decizii.

În loc să te bazezi pe ceilalți pentru a te susține, susține-te și bazază-te pe tine însuți. Dacă aveți o dorință arzătoare de a călători în lume, mergeți. Puteți spune altora despre planurile voastre. Nu aveți nevoie de aprobarea lor dacă vă susțineți deja decizia. Timpul este prețios, așa că folosește-l pentru a-ți face inima fericită, în loc să îi convingi pe ceilalți să fie de acord cu fiecare decizie pe care o iei.

LIBERTATEA VINE ATUNCI CÂND DEPINDEȚI SINGUR DOAR DE DVS.

Imaginează-ți cum te-ar simți să iei o decizie mare despre viața ta. Crezi sau nu, ai puterea de a-ți îndeplini planul fără permisiunea altora.

Data viitoare când vă simțiți înclinat să primiți sfaturi din partea familiei / prietenilor cu privire la următoarea voastră mișcare, încercați mai întâi să vă planificați ideile. Nu simțiți că trebuie să informați pe toată lumea atunci când luați decizii; puteți salva o mulțime de dureri de cap și puteți câștiga libertate atunci când inițiați schimbarea de unul singur. 

Tu ești creatorul și stăpânul propriei tale vieți – nu uita niciodată asta. Ai puterea de a-ți transforma viața singur; tot ce trebuie să faci este să crezi. Adevărata libertate ne așteaptă când ne ridicăm la propriul potențial și dăm drumul la nevoia noastră de a fi pe placul tuturor.

NU POȚI MULȚUMI PE TOȚI, DECI NICI MĂCAR NU ÎNCERCA ACEST LUCRU

Nu toată lumea va fi de acord cu tine tot timpul. Poate că nimeni nu va fi de acord cu planul tău în afară de tine și asta este în regulă. Tu ești cea mai importantă parte a ecuației.

Totul decurge dinspre tine – calitatea relațiilor tale, gândurile tale despre viață, ce carieră alegi etc. Dacă iei decizii majore în viață cu toată lumea, doar cu mintea, nu vei găsi niciodată adevărata fericire.

De exemplu, dacă ți-ai găsit un loc de muncă cu mare remunerație ca director de marketing la o companie uriașă doar pentru că părinții tăi voiau să o faci, dar urăști absolut job-ul, ce bine face asta pentru tine? Dacă nu poți să vii acasă la sfârșitul zilei și să spui că ești fericit, nimic altceva nu mai contează. 

Nu banii, aprobarea părinților, titlul sau statutul dvs.,…nimic din toate acestea nu vă va face fericit.

TREBUIE SĂ VĂ CUNOAȘTEȚI MAI BINE

Nu există nicio relație mai importantă decât relația pe care o ai cu tine însuți. Dacă te uiți la sinele tău pentru îndrumare și înțelepciune, vei înțelege mai bine cine ești și ce vrei din viață. Luați-vă ceva timp pentru a vă deconecta – bloca vocile tuturor celor care încearcă să vă controleze viața și să vă ascultați ghidul interior. Prin încălcarea obișnuinței de a căuta aprobarea, puteți pune toată atenția să vă dați seama și să învățați să aveți încredere în calea dvs., mai degrabă decât să puneți această responsabilitate asupra celorlalți.

RISIPIȚI ENERGIE

Nu numai că pierde timpul în căutarea aprobării, dar risipeștI energie prețioasă . Energia compune tot ce este vast în acest univers, inclusiv tu. Dacă doriți să utilizați acea energie în cele mai eficiente moduri, întrerupeți acțiunile inutile. Dacă doriți să mențineți focul viu și să vă transformați cu adevărat viața, va trebui să respingeți nevoia de a obține aprobarea în afara deciziilor dvs.

TE-AR PUTEA DESCURAJA CĂ NU-ȚI URMEZI INIMA

Să ne prefacem că vrei să renunți la colegiu și să călătorești prin lume în căutarea de a te regăsi. Îți faci griji mai întâi despre cum crezi că vor reacționa ceilalți? Dacă acest lucru rezonează cu adevărat cu tine, nu vei cunoaște niciodată dacă nu încerci și te vei întreba pentru totdeauna unde s-ar fi dus viața, dacă ai fi ascultat doar această chemare interioară.

Nu-i lăsa pe alții să-ți omoare visele înainte ca acestea să devină realitate. Ai încredere în tine și ai încredere că vocea ta interioară de va te îndreapta către calea cea bună.

ÎNVINGE FRICA

Când solicitați aprobarea celorlalți, începeți să vă formați așteptări cu privire la ceea ce vor spune. Începi să te gândești la cum va merge conversația dacă nu sunt de acord cu tine și devii neliniștit de răspunsul lor. 

Frica te reține doar, dar iubirea te va elibera. Dacă te iubești cu adevărat și te simți asigurat de viața ta, nici măcar nu te vei gândi de două ori la renunțarea la nevoia de acceptare. Am fost condiționați să ne temem de multe lucruri – de oameni, de părerile lor despre noi, de a încerca lucruri noi, de a asculta idei noi și multe altele.

Amintiți-vă că frica este doar o iluzie. 

222

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here