Și apoi odată ce faci asta iar și iar și iar, acest lucru devine precum respirația. Și îți spui strigând: Nu mai vreau să trăiesc stilul de viață de până acum! Dar pentru a ajunge la viața dorită, trebuie să ieși din zona de comfort!

PENTRU A AJUNGE LA VIAȚA DORITĂ, TREBUIE SĂ IEȘI DIN ZONA DE COMFORT! – Cel Mai Bun Video Motivațional. Speaker: Leo Burtisan; Copyright: www.LeoBurtisan.com

PENTRU A AJUNGE LA VIAȚA DORITĂ, TREBUIE SĂ IEȘI DIN ZONA DE COMFORT! – Cel Mai Bun Video Motivațional – VIZIONEAZĂ GRATUIT

Cu toții avem 2 dialoguri interioare. Avem pe de-o parte vocea ușoară, care este acea voce foarte blândă, care te ține în zona de comfort, spunând că totul va fi în regulă. Nu-i pasă cât de bun ești, ori cât de încurcat ești în viață, acel aspect al tău doar te iubește. Aceasta este vocea pe care o iubim cu toții.

Există însă și o altă voce de care ne depărtăm foarte des. Este vocea care spune: Hei, omule, nu lucrezi asupra ta destul de tare. Nu încerci suficient. Vocea îți spune lucruri care nu sunt frumoase. Acea voce interioară îți spune să asculți adevărul. Adevărul este în această parte a creierului tău care spune: uite omule, pierzi o grămadă de procente aici. Avem procente asupra cărora trebuie să lucrăm, deoarece dacă nu lucrăm asupra acestor procente vom avea parte de suferință, durere, eșec, îndoială de sine și întuneric. Și apoi o grămadă de lumină. Dar pentru a ajunge la această lumină, trebuie să parcurgi toate aspectele dure ale vieții.

Deci, toată lumea se întreabă: „Cum să ajungi să faci asta?”. Știi exact cum să faci asta. Nu este un truc magic. Trebuie doar să ieși din zona de comfort. Atâta tot.

Nu vei găsi duritate într-un mediu comfortabil dar și acel mediu comfortabil nu te va ajuta să progresezi.

Este ca și cum ai ajunge într-un punct în care te îneci și nu mai poți înota. Te îneci în problemele vieții.

Și de multe ori mintea îți spune să renunți, spunând că ești terminat. Și când renunți nu există nici o expansiune, nici o creștere.

Deci trebuie să te extinzi, trebuie să crești luptând împotriva curentului și problemelor vieții. Dar faci asta fără să renunți.

Trebuie să îți dai seama de acest lucru. Deci, aceste compartimente din creier trebuie să funcționeze. Și atunci începi să te angajezi în părți ale minții pe care nu le-ai angajat niciodată. Atunci când te afli în modul de suferință și spui că nu vei renunța.

Și apoi odată ce faci asta iar și iar și iar, acest lucru devine precum respirația. Și îți spui strigând: Nu mai vreau să trăiesc stilul de viață de până acum!
Dar pentru a ajunge la viața dorită, trebuie să ieși din zona de comfort!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here