Pe masura ce urci vibrational catre 5D, simti ca toate energiile de vibratie joasa care mai exista in interiorul tau te trag înapoi, ca un balast si este necesar sa te eliberezi de ele, ca sa poti urca in continuare.

De aceea in aceasta perioada unii plang, altii vomita, altii tremura foarte puternic, altii au convulsii, altii simt o frica foarte mare, altii simt o vinovatie, rusine, etc – asa curata/elibereaza acele energii.

Pe masura ce te ridici vibrational, nu mai poti pastra in interiorul tau astfel de energii si acestea ies la suprafata, ca sa fi eliberate. Practic, cand se intampla astfel de lucruri, Universul iti spune: “Da-le drumul, fa curat in interior, fiindca am lucruri mai bune pregatite pentru tine!”.

Numai ca pentru mintea noastra este greu sa accepte acest nou mod de a trai: “Cum adica, nu mai trebuie sa muncesc din greu, nu mai trebuie sa ma agit, sa ma chinuiesc, ca sa obtin ceea ce-mi doresc?

Parca nu-mi vine sa cred… Nu poate fi adevarat, sigur e ceva in neregula… Cum sa obtin ceea ce vreau fara sa ma lupt pentru acele lucruri?! Sursa:Jason Estes

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here