@leoburtisanoficial

Am primit in test noua generatie de procesoare Ryzen 2 de la AMD. Vedeti PC Build-ul si testele in jocuri cu Ryzen 7 2700X!

26 COMENTARII

  1. Daca am placa de baza Gigabyte AB350 Gaming 3 merge oare noul procesor 2700X sau nu, sa nu dau banii aiurea si dupa aia sa am surprize ca trebuie totusi sa-mi iau si placã de bază nouă. Raspunde te rog @Andrei de la ZonaIT.

  2. Foarte tare ! Asteptam de foarte mult timp acest review cu noile procesoare Ryzen 2 …,AMD au dat lovitura din nou ..parerea mea…:))

  3. Foarte fain, stiu ce urmeaza sa cumpar. Multumesc pentru acest video! Vin de la AMD Athlon(tm) X2 340 Dual Core Processor 3.20 GHz.

  4. Razboi mare , Intel vs AMD :)) inca astept sa vad ce scot si cei de la Intel,apoi cei de la AMD,apoi iar intel , si tot asa 🙂

  5. Un procesor incredibil de bun, atat ca si pret atat cat si calitate , un videoclip la fel de calitativ insa va rog mult sa puneti wishlist-ul in descriere!

  6. Baieti, cu tot respectul, sper ca nu ati uitat ca ne-ati promis un review la Far Cry 5 ! Sunt doar foarte nerabdator. 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here