222

În cele din urmă, am citit „Alchimistul” de Paulo Colho. După ce am citit (și re-citit pasaje din carte), pot înțelege de ce cartea este atât de celebră. Dacă nu ați citit această carte incredibilă, o recomand cu mare încredere.

Folosește citatele lui Paulo Coelho pentru a deveni propriul erou al vieții tale

„Indiferent ce face, fiecare persoană de pe Pământ, joacă un rol central în istoria lumii. Și, în mod normal, acea persoană nu știe acest lucru. ”- Paulo Coelho

Nu uita niciodată că și tu ai rolul tău pe acest Pământ. Fiecare persoană are un rol de jucat.

Chiar și când viața te doboară, ridică-te și concentrază-te pentru a atinge potențialul.

„Dar în viață există suferință și există înfrângeri. Nimeni nu le poate evita. Dar este mai bine să pierzi unele din luptele pentru visele tale decât să fii învins fără să știi niciodată pentru ce lupți. ”- Paulo Coelho

Viața nu este menită să fie fără greutăți. Uneori, acele greutăți sunt puse acolo pentru a te ajuta să crești și să te dezvolți.

Dacă trăiești viața în termenii tăi și îți urmezi obiectivele necondiționat, nu vei câștiga de fiecare dată. Dar până la urmă, vei realiza că ai ales să trăiești viața pe care ți-o dorești. Dacă faci acest lucru, nu vei ajunge niciodată să ai regrete.

„Când repetați o greșeală, nu mai este o greșeală: este o decizie.” – Paulo Coelho

Toată lumea face greșeli, este în natura umană. Alege să înveți din greșelile tale, astfel încât să le poți evita să se mai întâmple în viitor.

Nu continuați să faceți aceeași greșeală fără să învățați din ea esența.

„Există un singur lucru care face un vis imposibil de realizat: frica de eșec.” – Paulo Coelho

Teama de eșec este unul dintre cele mai mari motive pentru care oamenii aleg să renunțe la visele lor. Nu vă temeți niciodată de eșec.

Eșecul nu vă spune să renunțați, ci vă arată un mod care nu funcționează.

„Când nu aveam nimic de pierdut, aveam totul. Când am încetat să fiu cine sunt, m-am regăsit. ”- Paulo Coelho

În cele mai întunecate momente te regăsești și înveți cine ești cu adevărat. Dacă sunteți în și impas, rămâneți pozitiv, rămâneți optimiști și folosiți acest prilej pentru a vă ajuta să vă dezvoltați.

„Actul de a descoperi cine suntem ne va obliga să acceptăm că putem merge mai departe decât credem.” – Citate Paulo Coelho

Nu uitați că ființele umane pot avea realizări incredibile în cele mai dificile situații. Asta te include. Ai capacitatea de a face mai mult decât îți puteai imagina vreodată, o dată ce începi să crezi în tine!

„Există momente în care oamenii sunt incapabili să înțeleagă fericirea.” – Paulo Coelho

Fericirea nu înseamnă bani, o casă mare sau o mașină sport. Fericirea este să trăiești o viață adevărată. Alege să te iubești pe tine, să îți ajuți semenii prin darurile tale, să fii tu însuți și să trăiești o viață pe care ți-o dorești.

„Într-o zi vă veți trezi și nu va mai fi timp să faceți lucrurile pe care le-ați dorit întotdeauna. Începe să materializezi visul chiar acum.”- Citate din Paulo Coelho

Amânarea este un alt motiv pentru care oamenii nu ating măreția. Dacă vrei să faci ceva, acționează acum! Nu așteptați alt moment oportun. Luati toate măsurile necesare si folosiți-vă de inspiratie pentru a vă atinge scopurile.

Citește și alt articol interesant AICI: Singurele Credințe Care Poate Îți Lipsesc În Realizarea Abundenței

Facebook Comments

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here