De ce ți-ai dori să ai o experiență în afara corpului? Unii ar spune: pentru căviața asta e cam stresantă și uneori vrei doar să părăsești pământul pentru câteva minute, poate pentru o oră și apoi să te întorci.

Îți voi arăta cum să ai o experiență în afara corpului în mod natural astfel încât să poți deveni cea mai bună versiune a ta și să te reîncarci cu energie pozitivă.

Anticii știau că nu suntem numaiființe fizice, noi suntem ființe spirituale cu o experiență umană și atât de mulți dintre noi uităm acest aspect.

O experiență în afara corpului este atunci când conștiința ta părăsește corpul pentru o clipă și mulți oameni își observă corpul de la o anumită distanță. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de proiecție astrală.

Așa că anticii știau că în trupul nostru există acest spirit care ar putea fi folosit pentru ascensiune, pentru a ieși din acest plan fizic și a intra ceea ce noi numim tărâm astral.

Atunci când ai o experiență în afara corpului, realizezi că ești mult mai mult decât ți s-a spus. Tu ești o ființă multidimensională care are o experiență umană.

Deci cum avem o experiență în afara corpului în mod natural?

Vreau să vă reamintesc că acest lucru este complet sigur și este complet eliberator. Mulți oameni aleg în mod conștient pentru a ieși din corp.

Pneuma este un cuvânt grecesc care înseamnă spirit sau respirație. Respirația și spiritul sunt din vechime ca și identice pentru că anticii știau
că respirația reprezintă spiritul vieții, prin urmare, pentru a avea o experiență extra-corporală trebuie să te conectezi cu respirația ta, trebuie să fii conștient de respirația ta, trebuie să înveți să respiri adânc.

Glanda pineală din interiorul creierului produce în mod natural DMT care este denumită și MOLECULA SPIRITULUI și de aceea când înveți cum să îți activezi glanda pineală va trebui să-ți decalcifici glanda pineală.

Trebuie să oprește consumul de fluor prin evitarea consumului de apă de la robinet și să beți apă de izvor.

Atunci când vorbim despre o experiență extra-corporală va trebuie să crezi în primul rând că este posibil. Atunci când crezi în ceva îl poți manifesta…dacă nu, nu se va întâmpla.

Mai întâi de toate trebuie să crezi că poți avea o experiență extra-corporală
prin stabilirea unei intenții. Va trebui să practici postul intermitent deoarece corpul va trece printr-un proces care accelerează metabolismul și dintr-o dată ai mai multă energie.

Când mănânci mai puțin ai mai multă energie, deci și corpul tău este mai ușor. Să nu uiți niciodată că suntem ființe spirituale cu o experiență umană. De asemenea trebuie să renunți la frică și să alegi iubirea.

Apoi trebuie să găsești un spațiu sacru, un spațiu liniștit fară zgomote. Așa că odată ce găsești acel spațiu sacru trebuie să te adâncești într-o relaxare profundă prin meditație.

Pentru a avea o experiență în afara corpului trebuie să înveți să practici meditația care este arta de a te transpune în momentul prezent 100 la sută.

Trebuie să înveți să îți relaxeazi corpul. Trebuie să înveți să respiri adânc și doar să relaxezi întregul corp. Apoi va trebui să-ți imaginezi corpul ca fiind fără greutate.

Cu cât vei exersa cu atât va fi mai ușor.

Cu cât relaxarea va fi mai profundă, în final vei reuși să ai acea senzație de plutire în afara corpului.

Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Mulțumesc pentru vizionare și rămâi binecuvântat!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here