Pământul atinge în prezent un nivel de frecvență care depășește cu mult ceea ce este cunoscut anterior. La suprafață, încercările rup „ultimul văl”, astfel Lumina Adevărului strălucește prin cei care lucrează în Marele Plan.

Atât de multe suflete s-au reconectat la o dimensiune mai profundă a vieții lor. Inconsecvențele, nedreptățile dezvăluite, lipsa de empatie și cruzimea arătată de castele conducătoare i-au întors pe mulți împotriva lor înșiși și va continua.

Omul trebuie să iasă din roata repetițiilor și totodată din ignoranța legilor universale. Unor oameni li se oferă oportunități de a insufla Natura Divină în mintea lor și de a le reaminti sensul divin al Vieții. Prin această experiență de schimbare a dimensiunii conștiente, li se reamintește că ei sunt Lumina care experimentează Omul, nu Omul care experimentează Lumina.

Cei care gustă această experiență activează în ei înșiși Focul Sacru al unificării, se întorc umiliți la această cunoaștere și simt că într-o zi trebuie să împărtășească acest Adevăr pe care l-au atins cu degetele.

Această experiență este individuală, iar din această experiență fiecare ființă iese diferit, o versiune mai îmbunătățită a persoanei care au fost. Lumea va avea o experiență grozavă, dar să nu crezi că știind data, aceasta te va pregăti.

Tot ce poți face este să lucrezi intern pentru a-ți curăța sanctuarele interioare, a-ți calma dezordinea emoțională și mentală și a fi gata să primești Lumina.

Această lucrare nu este muncă de suprafață, ci o acțiune puternică care a început chiar de la startul experienței umane. Ne însoțim și așteptăm aceste momente. Dar amintește-ți că Prezentul rămâne singurul Adevăr pe care trebuie să-l trăiești Conștient.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here