Sigur că trăim într-o lume agitată, de aceia este foarte necesar să fiți atenți la mintea voastră, la atitudini, dorințe, stări, idei, simțiri. În această lume este foarte ușor să te pierzi, să ieși de pe drum, de aceia aveți mare grijă de mintea voastră.

Mintea te ridică, mintea te coboară și vă alegeti cu o conștiință cu Vibrație scăzută dacă nu sunteți atenți. Să știți că a noastră conștiința este foarte fragilă, astăzi puteți să aveți conștiința mare, adică dețineți calm și înțelegere în voi, pe când mâine, dacă sunteți puțin „depășiți” de viață,s ă scădeți în conștiință.

Degeaba cereți „citiri de conștiință” dacă nu sunteți stabili, citirea de astăzi chiar dacă este mare, mâine nu mai este valabilă dacă sunteți un pachet de nervi, ați ajuns să nu mai aveți nici conștiință conform dimensiunii 1D.

Trebuie avut mare grijă de frecvență de vibrația la care noi funcționăm. Dacă scădem în conștiință și frecvența corpului scade, suntem predispuși nu numai la nervi, ci și la boli și chiar să murim.

Vibrația înseamnă de fapt viața noastră! Este o stare ce se găsește peste tot, deci trăim in aceste vibrații, așa că aveți mare grijă să le mențineți la un stadiu să nu vă facă rău.

Dacă vibrația locului este oricum negativă, mai accentuați și voi acest lucru, nu o să vă fie deloc bine. Vibrațiile negative, sau foarte mici, sunt precum muzica aceia care vă scoate din sărite, devin de nesuportat pentru minte si organism si ori cadeți lați de oboseală, seara, ori vă îmbolnăviți.

Lipsa de vitalitate a corpului și a minții este dată de o lipsă acută de BINE în jurul vostru, sau de lipsa de vitamine din corp, care si acestea ajung sa fie lipsă acuta pentru că nu știți să vă îngrijiți corpul. Mâncați prost, dormiți pe apucate, munciți peste limită. Totul vă scade vitalitatea, vibrațiile corpului, energia! Aveți grijă de Vibrațiile în care trăiți! Sursa: Înțelepciunea Cerurilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here