Pagina de Facebook a televiziunii 6TV:
——————————————————————————–
Dacă vă plac emisiunile noastre, vă rugăm să dați și voi share pe Facebook. Așa ne puteți ajuta să avem mereu invitați cu renume și să abordăm cât mai multe subiecte.
——————————————————————————–
De asemenea, menționăm că este complet gratuit să vă abonați la canalul nostru. În felul acesta puteți afla mai repede când se postează emisiunile voastre preferate.
——————————————————————————–
Vă amintim că emisiunile pot fi urmărite și după ce se termină live-ul / premiera. Le găsiți pe toate pe canalul nostru.

Facebook Comments

22 COMENTARII

  • cica ar fii fost facuti sclavi in timpuri imemoriale de femei in perioada matriarhatului si apoi s-au razbunat
   dar eu cred ca nu e despre barbat sau femeie ci despre felul cum percepi lumea, emisfera stanga sau dreapta, „ratiune” sau intuitie etc. e timpul sa se darame actuala structura
   ati putea sa cautati conceptul de „archaic revival” de terrence mkenna

 1. Excelenta emisiune, ca de obicei, merci Gabriela! As fi dorit enorm sa particip la tabara ta. Sunt departe, poate reusesc sa ma teleportez ….

 2. Mulțumesc mult pt aceste informații! Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze! Va pup și va iubesc mult 🤗 💖 💖 ❤️

 3. Pentru ca să se poată instaura matriarhatul trebuie ca femeile să avorteze băieții și să saboteze dreptul la educație copiilor băieți folosindu-i strict numai pentru reproducere.

 4. MULȚUMESC OLGA, PT.INVITAȚI DE SEAMĂ! ASCULT CU MARE INTERES ACESTE REGALURI,ESTE MAGNIFIC CE INFORMAȚII NE TRANSMITE GABRIELA DACĂ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here