Omul bun si frumos la suflet vede bunătatea și frumusețea peste tot, în jurul său. Când omul este lipsit de capacitatea de a vedea frumusețea care ne înconjoară, nu poate deosebi lumina de întuneric.

Fii pozitiv!”Vezi partea plină a paharului” și calitățile sau frumosul în oameni, este o chestiune de percepție. Dacă poți vedea laturile pozitive ale fiecărui lucru, vei fi capabila să trăiești o viață mult mai frumoasă și abundenta.

Înlătură negativitatea inutilă din viața ta. Viața este scena dar tu ești actorul pentru că indiferent de lecțiile sufletului ai liberul arbitru. Alegerea este a ta! Acest Univers a fost clădit din/cu iubire și din legi cosmice, totul este să înțelegem legătura dintre iubirea divină și cea umană luând în considerare aceste legi.

Pentru a ne fi bine câți ținem seama de aceste legi care au o putere universala? Sunt mistere pe care le deținem și în corpul nostru care au puteri magice, accesibile tuturor pentru a avea o viața frumoasă la care visăm.

Nu trebuie să privim cu invidie pe celălalt ca are mai mult noroc pentru că norocul ni-l creem singuri. Fiecare avem lecții pentru a ne aduce aminte că suntem ființe divine cu puteri nebănuite.

Omul lipsit de conştiinţa divinităţii sale pierde posibilitatea de a deosebi binele de rău și frumusețea de urâtul din jurul său. A fi bun, plin de compasiune, iubitor nu te costa nimic (un zâmbet, o vorba bună, o mângâiere, o îmbrățișare, un gest sau o faptă bună, etc) iar bunătatea și iubirea se vor întoarce înzecit la tine conform legii cauza-efect…

Totul este să accesam acea scânteie divină din suflet. Fiecare pas pe care il faci să fie din iubire și compasiune, empatie…..te costa ceva să fii OM de omenie?

Trăirea conștientă este foarte importantă pentru fiecare. Sufletul care este esență divină este iubire și te va îndruma spre binele tău suprem. L-ai ascultat?

Dacă nu, ai luat seamă la semnele din jurul tău atunci când ai luat-o pe drumul greșit? Iubește, dăruiește și trăiește viața în liniste, armonie și bucurie alături de cei dragi ție.

La final îți vei umple inima de bucurii, iar sufletul tău va fi impacat cu ce i-ai oferit pe parcursul vieții! Umblând prin această lume bucură-ți sufletul cu iubire, dăruire și fapte bune…! Sursa: Elena Elenica

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here