Toată lumea întâlnește obstacole în viață și nimeni nu este scutit.

OBSTACOLELE – Cel Mai Bun Video Motivațional. Speaker: Leo Burtisan; Copyright: www.LeoBurtisan.com

Cel Mai Bun Video Motivațional – VIZIONEAZĂ GRATUIT:

De multe ori în viață o să te lovești de obstacole.

Toată lumea întâlnește obstacole în viață și nimeni nu este scutit.

Lucrurile merg foarte bine atunci când pornești prima dată, dar apoi viața va începe se se joace cu tine.

La început lucrurile arată minunat, și ești încântat și vei spune tuturor despre asta, iar dintr-o dată te lovești de obstacole. Și aceste obstacole descurajează unii oameni. Când obstacolele lovesc, majoritatea oamenilor renunță.

Obstacolele sunt durerose. Este dureros să lovești acel zid. Și vă spun, toți ne vom lovi de zid. Unii vor alege să se întoarcă. Există însă un număr mic care, atunci când lovesc peretele, decid: „Voi merge cu orice preț mai departe!”. Acestă persoană refuză să fie înfrântă. Această persoană nu-i pasă de durere, deoarece această persoană știe ceva, nu există câștig fără durere. Această persoană va reveni oricum, din nou și din nou, și din nou.

Și dacă continui să lovești acel zid, iată ce se întâmplă cu tine. Că vei avea o descoperire incredibilă. Și este ca și cum Universul ar spune: „Hai să-l ajutăm. Admir acest gen de tenacitate. Hai să-i dăm o mână de ajutor!”.

În timp ce lucrezi, lacrimi pot fi pe obrajii tăi. Și vei privi înapoi timpurile și vei prețui acele vremuri. Pentru că ceea ce devii în acest proces, când vei trece prin acea vale, când vei trece prin acea luptă, apoi toată lumea va ști că ai devenit o altă persoană.

Trebuie să fii dispus să rămâi concentrat, să fii creativ, să fii neobosit, deoarece obstacolele se vor arăta atunci când lucrezi la visul tău.

Folosește toată energia pentru visul tău, pentru că vei avea nevoie de multă energie. Depinde doar de tine.

Trebuie să fii neobosit. Trebuie să înveți cum să devii creativ.

În limba chineză cuvântul „criză” înseamnă pericol, dar înseamnă și oportunitate. Și această este o oportunitate pentru tine să crești. Și trebuie să fii atât de neobosit, indiferent de ceea ce vine către tine, pentru că trebuie să fii mereu în căutarea unor modalități de a trece peste obstacol, peste zid. Trebuie să decizi că vei fi neînfricat.

Refuz să fiu înfrânt. O să fiu neobosit. MERIT CE ESTE MAI BUN ȘI VOI AVEA CE ESTE MAI BUN!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here