Trebuie să dedici fiecare respirație, fiecare gram de energie și fiecare gând și efort pe care, eventual, îl ai în inima ta pentru a deveni ceea ce dorești să fii.

OBSESIA – Cel Mai Puternic Video Motivațional. Speaker: Leo Burtisan; Copyright: www.LeoBurtisan.com

Cel Mai Bun Video Motivațional – VIZIONEAZĂ GRATUIT:

Există o diferență între pasiune și obsesie.

Iată cum deosebești diferența dintre cele două aspecte. Când ești pasionat, toată lumea te înveselește: „Oh, ți-ai găsit pasiunea? Minunat, urmează-ți pasiunea. Trăiește cu pasiune. Fii pasionat. Urmează-ți pasiunea!”.

Când eșți obsedat, este ceva de genul: „De ce trebuie să fii atât de nebun? De ce nu poți fi mulțumit? De ce trebuie să obții mereu lucrurile atât de perfecte? De ce petreci atât de mult timp aici, în față calculatorului, a acelei cărți sau în sala de gimnastică?”. Cei cu performanțe mari sunt obsedați de subiectul în care încearcă să învețe, să stăpânească, să crească.

Și dacă nimeni nu crede că ești nebun, nu funcționezi încă în limitele potențialului tău. Încă nu ești acolo. Pentru că cineva din viața ta ar trebui să spună: „Îți pasă cu adevărat de asta într-un mod nebun”. Și când ajungi acolo, știi că ai găsit calea ta.

Devine necesar ca noi să excelăm în acest sens. Nu mai este o speranță, nu este o preferință, este o necesitate. Devine atât de necesar încât se conectează cu identitatea noastră, încât simțim: „Este necesar că eu să livrez excelență aici, deoarece aceasta este cine sunt. Acest subiect, acest lucru pe care îl fac, îmi pasă de el, vreau să stăpânesc acest aspect”.

Privește orice persoană, orice persoană care a obținut măreție în această viață din punct de vedere al carierei sau din punct de vedere fizic, și realizează că ei au muncit obsesiv și intens pentru a ajunge la excelență.

În fiecare moment, în fiecare minut, în fiecare oră, în fiecare zi, în fiecare săptămână, în fiecare lună, în fiecare an de muncă obsesivă, tu cunoști unde vrei să ajungi!

Trebuie să dedici fiecare respirație, fiecare gram de energie și fiecare gând și efort pe care, eventual, îl ai în inima ta pentru a deveni ceea ce dorești să fii.

Mai bine să înveți să te obișnuiești cu adevărat să fii inconfortabil în munca ta de perfecționare. Și dacă te poți obișnui să fii inconfortabil, LIMITELE TALE SUNT INEXISTENTE!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here