Peste tot aud ca Romania este o piata sensibila la pret si ca aici se cauta cel mai ieftin. In rest nu mai conteaza nimic.

Oare chiar asa o fi?

In ultimii ani am indemnat si uneori chiar obligat sute de firme sa-si creasca preturile si spre surprinderea lor impactul a fost de fiecare data pozitiv. Si asta nu pentru ca toti clientii mei sunt ieftini ci pentru ca stim cum, cand si cu cat sa crestem pretul in asa fel incat sa nu suparam clientii sau sa ii pierdem.

La randul meu am crescut preturile mele de 10 ori (x10) in 5 ani si avem sute de exemple de firme si liberi profesionisti care si-au crescut semnificativ profitul cu aceasta simpla strategie.

Acum poti sa ai si tu acces la aceste informatii prin cursul "Cum sa cresti pretul?".

Profita de aceasta oferta!

Pentru prima data in Romania ai aceasta posibilitate prin Upriserz. Sa inchiriezi cursuri in valoare totala de 7.500 de euro cu doar 1 euro in prima luna si 19,99 euro/luna din a doua luna.

In acest curs prezint metodologia prin care sute de firme si-au crescut pretul in Romania si in loc sa piarda clienti au castigat mai multi clienti si si-au crescut semnificativ profitul.

Pe langa acest curs mai ai acces la alte zeci de cursuri de la peste 15 autori din Romania si strainatate care sa te ajute in afacerea sau cariera ta.

Si da, totul cu doar 1 euro in prima luna.

Profita de oferta promotionala si descopera daca e momentul sa cresti si tu pretul!

Facebook Comments

5 COMENTARII

  1. Salut eu am 19 ani și vreau sa imi deschid o alimentara …dar nu am bani este ok sa scot din banca pentru am deschide …căci sunt la început și cel mai probabil o sa dau faliment si dupa muncesc sa plătesc rata

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here