Vă prezentăm o rețetă simplă și rapidă și anume sote de carne cu legume la tigaie. Fâșii suculente de carne de vită, iar legumele fac acestă mâncare să fie extrem de gustoasă. O pregătesc de multe ori pentru familie, dar am făcut-o și când am avut musafiri și a fost extrem de apreciată.

Rețeta completă:

Pentru mai multe rețete video urmăriți-ne pe:

Blog:

Facebook:

Instagram:

Echipa SavurosTV vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

Facebook Comments

28 COMENTARII

    • da.cel mai fruos fundal muzical cred la acest canal..de obicei avea niste melodii de te innebunea …da asta chiar e linistita.eu am mai atins subiectu asta in comentarii..eu sint pt ceva linistit .lin..sa poti urmari cu placere orice reteta..
      da e f ok..felicitari 👍👍👍

  1. Super rețeta ..mie imi plac toate rețetele,am probat multe și sunt bune de aceia va mulțumesc…și vâ doresc mult succes pe viitor..vâ salut cu respect…sa aveti o zi minunatâ!!!!!

  2. Am incercat-o ( asta e poza https://ibb.co/4N7G964 ) e super buna reteta. Dar odata ce pui capacul , trebuie sa mai invarti in ea de cateva ori cu grija sa nu zdrobesti cartofii prea mult . Eu am folosit vrabiuta de manzat de la macelarie si nu a iesit deloc gumoasa sau tare carnea. A fost super bun, recomand cu drag !

  3. Hahaha !
    Carne de vita perpeliță in ulei și unt nu poate deveni moale și comestibila intr_un timp așa de scurt .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here