Vorbesc cu tine astăzi pentru că ai fost menit pentru măreție. Ai fost menit să duci o viață cât se poate de frumoasă. Energia Infinită te-a adus pe această planetă cât un fir de praf, undeva într-o galaxie, undeva în neant și asta ești tu: un erou…și ești ceva special.

Ești special și vreau să știi că tu ești unic. Tu ești singurul motiv pentru care toți strămoșii tăi au trăit vreodată. Deci onorează-i și onorează-te pe tine însuți. Vrei să zbori cât mai sus în zorii vieții sau vrei să te târăști mizerabil prin viață fără nici un scop, fără direcție și simțindu-ți milă de tine?

Tu ești persoana care poate face diferența. Tu ești creatorul viselor tale. Tu ești arhitectul vieții tale…așa că lasă umbrele să plece…lasă norii întunecați să se destrame. Oriunde te duci îndepărtează tristețea…pentru că astăzi prietene drag este o zi specială….este ziua în care respiri adânc, este ziua în care alegi să trăiești, să râzi, să visezi, să-ți urmezi inima pentru a face ceea ce crezi că este corect.

Să nu te mulțumești niciodată cu frimituri și să nu te oprești niciodată din zbor. Prieten drag…înălțimile sunt pentru tine.

Energia Infinită te-a adus pe această planetă cât un fir de praf, undeva într-o galaxie, undeva în neant și asta ești tu ești: un erou…și ești ceva special.

Privește în inima ta și exprimă-te în fiecare zi, în fiecare moment. Dacă te simți trist, înveselește-te și înveselește-i și pe ceilalți. Dacă este să cazi, ridică-te din nou și ajută-i și pe ceilalți să urce treptele. Indiferent unde te afli, indiferentcine ești, indiferent de culoarea pielii tale, religia ta, vârsta ta…înțelege că TU ești special și poți ajuta să fie mai bine în această lume.

Faceți din lume un loc mai bun și faceți-vă viața o viață mai bună.

Îți multumesc pentru vizionare și rămâi binecuvântat

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here