Atât de mulți oameni mi-au trimis mesaje menționând că au stări de anxietate și în timpul acestei pandemii globale mi-am permis să privesc la mine și să spun că de fapt nu vreau să trăiesc permanent în această stare de urgență. O mulțime de oameni experimentează acum frica.

 O mulțime de oameni trăiesc în depresie. Dar vreau să-ți reamintesc că nu am venit aici ca să fim victime, nu am venit aici să fim demni de milă. Am venit aici pentru a fi eroii poveștii noastre și dacă simțiți că
lumea se termină…îți spun că nu….ea nu se termină…este doar un nou început deghizat.

Dacă ai suficientă răbdare, te invit să urmărești tot video-ul pentru că vei afla lucruri interesante…te asigur!

Atunci când vorbim despre cum să devenim cea mai bună versiune a noastră, trebuie să ne reamintim întotdeauna că puterea noastră constă în capacitatea noastră de a crea propria realitate.

Lasă-mă să-ți spun asta: dacă ai anxietate chiar acum, dacă ești consumat de multă frică chiar acum, dacă aveți depresie chiar acum din cauza acestei pandemii globale…sunt aici pentru a vă spune că există o cale de ieșire și ieșirea este să îți amintești că ești un super-erou.

Ce reprezintă un super-erou? Este acea ființă care a depășit traumele personale și apoi vindecat fiind…poate la rândul său să vindece lumea
. Avem această pandemie globală, dar aceasta este o oportunitate de a crește și a ne ridica deasupra acestei adversități.

Dacă aveți anxietate chiar acum din cauza a ceea ce se întâmplă în lume, amintește-ți că toată anxietatea emană din dorința de a scăpa de momentul prezent.

Vreau să înveți cum să fii prezent în acest moment. Vreau să înveți că nu există nimic de care să ne temem acum.

Să recunoaștem însă că foarte mulți oameni trec prin dificultăți acum: unii oameni și-au pierdut locurile de muncă, și-au pierdut modul de viață normal, dar sunt aici să vă spun că există o cale de a depăși anxietatea,
frica și depresia.

Trebuie să ne depășim anxietatea, depresia, frica care sunt iluzii. Cei care conduc destinele omenirii vor ca tu să trăiești într-o perpetuă stare de frică, pentru că așa tu îți pierzi puterea.

Foarte mulți copiii pe această planetă au anxietate. Rata depresiei crește… sinuciderile cresc. Oamenii se tem mai mult ca niciodată pentru copii lor al căror viitor pare că este ruinat. Miliarde de oameni simt tristețea. Dar acum putem deveni super-eroi când putem spune că avem șansa să întoarcem totul în favoarea noastră.

Nu trebuie să ne plângem singuri de milă. Chiar acum o mulțime de oameni sunt anxioși deoarece vor să vorbească despre ce se întâmplă. Amintește-ți că suprimarea conduce către depresie. Acum este timpul pentru sfârșitul cenzurii și așa putem deveni super-eroii poveștii noastre și să începem să spunem adevărul nostru.

De multe ori avem anxietate pentru că încercăm să ne încadrăm în standardele false ale societății…căci așa credem că o să să fim acceptați. Trebuie să ne reconectăm cu cine suntem cu adevărat
…trebuie să ne luăm înapoi puterea, trebuie să ne ridicăm pentru
libertate. Așa devii super-erou. Este timpul ca tu să pășești în adevărata ta putere. Este timpul să te întorci la adevărata ta putere și să devii super-eroul pentru care tu ai venit aici…în această viață.

Preluați controlul narațiunii. Nu trebuie să ascultați ce vă spune mass-media, pentru că așa, cei care conduc destinele omenirii ne controlează pe noi prin frică. Este timpul să respiri din nou aer curat! Este timpul să îți iei înapoi puterea 100%. Este timpul să realizezi că nu ești neputincios. Ești puternic peste măsură! Așa depășim temerile noastre. Dacă vom sta uniți…vom putea depăși orice adversitate. Trebuie să ne ridicăm pentru libertățile noastre, trebuie să ne protejăm libertățile pe care trebuie să le luăm înapoi.

Învățați să gândiți singuri. Învățați să vă îndreptați spre natură…așa
anxietatea va dispărea…așa frica va dispare…așa ne vom revendica puterea. Tu nu ești o victimă…ești un co-creator și viața nu ți se întâmplă, ci doar îți răspunde cuvintelor, gândurilor și acțiunilor tale.

Nu-ți mai plânge de milă! Amintește-ți că ai puterea să creezi realitatea în care vrei să trăiești iar colectiv, cu toții, avem puterea de a transforma această lume în bine. Tot ce se întâmplă chiar acum pe planetă se datorează faptului că am creat în mod colectiv acestă realitate.

În continuare vă invit să vă abonați la canalul meu Youtube și să lăsați un comentariu sub acest video.

Vă iubesc pe toți și hai să împrăștiem IUBIRE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here